SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankaragücü-Amedspor maçında 5 yönetici dövüldü

İkinci Lig temsilcisi Amedspor ile Ankaragücü'nin 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmasında istenmeyen görüntüler vardı. 5 Amedsporlu yönetici çıkan olaylarda hastanelik oldu. 

TFF 2. Lig'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Ankaragücü-Amedspor karşılaşmasının 85. dakikasında protokol tirübününde yaşanan olaylarda Amedsportif yöneticilerine saldırı oldu.

Amedspor 85. dakikada Deniz Naki'nin attığı golle Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçti. Bu dakikada protokolde oturan Amedspor yöneticileri, asbaşkan, genel sekreter, basın sözcüsü, kulüp avukatı ve misafir bayan taraftara karşı tepkiler oldu. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner tartışmayı engellemek için araya girdi. Ancak bazı kişiler Amedspor yöneticilerine saldırdı ve protokol tirübünü karıştı. Polisin geç kaldığı müdahalede Amedspor yöneticileri yumruk ve tekmeler yiyip, merdiven boşluğundan aşağı atıldı.

Maçın devam ettiği anlarda yaşanan olaylarda, protokol tribünü çıkış merdivenlerine düşen Amedspor yöneticisini polis soyunma odasına aldı ve linç edilmekten kurtarıldı. Karakol polislerine ifade veren ve hastahaneden darp raporu alan Amedspor yöneticileri saldıranlar hakkında şikâyetçi oldu.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan TFF 2. lig karşılaşması olan Ankaragücü-AmedSportif karşılaşmasının 85. dakikasında protokol tirübününde yaşanan olaylarda Amedsportif yöneticilerine saldırı oldu. Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı, 6 kişinin yakalandığı belirtildi.

2. lig takımı Amed Sportif 85. Dakikada Deniz'in attığı golle Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçti. Bu dakikada protokolde oturan, Amedsportif yöneticileri, Asbaşkan, Genel sekreter, Basın sözcüsü, Kulüp avukatı ve misafir bayan taraftara karşı tepkiler oldu. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner tartışmayı engellemek için araya girdi. Ancak, bazı kişiler Amedsportif yöneticilerine saldırdı ve protokol tirübünü karıştı. Polisin geç kaldığı müdahalede Amedspotif yöneticileri yumruk ve tekmeler yiyip, merdiven boşluğundan aşağı atıldı.Maçın devam ettiği anlarda yaşanan olaylarda, protokol tribünü çıkış merdivenlerine düşen Amedsportif yöneticiyi polis soyunma odasına aldı ve linç edilmekten kurtarıldı. Karakol polislerine ifade veren ve hastahaneden darp raporu alan Amedsportif yöneticileri saldıranlar hakkında şikâyetçi oldu.

6 KİŞİ YAKALANDI

Ankara'da dün oynanan MKE Ankaragücü - Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında çıkan olaylarda, Amedspor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen 6 kişinin yakalandığı belirtildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dün saat 15.30'da MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler takımları arasında oynanan Spor Toto 2. Lig müsabakası ile ilgili olarak 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 12.00'da yeterli sayıda görevlinin yer aldığı ve takımların stada sorunsuz şekilde girişleri sağlandıktan sonra müsabakanın başladığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Müsabakanın ikinci yarısında, saat 17.11'de Amed Sportif Faaliyetler takımının 2. golü atıp müsabakada 2-1 üstünlüğü sağladıktan sonra Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yöneticilerinin sevinmeleri üzerine protokol tribününde meydana gelen olaylarla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde, Amed Spor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen ve MKE Ankaragücü Spor Kulübünün davetlisi olarak protokol tribününde bulunan O.K, K.Ç, A.K, O.G, İ.B, V.K. isimli şahıslar yakalandı. Kamera görüntülerinde bulunmakla beraber kimliği henüz tespit edilemeyen 4 kişinin aranmasına devam edilmektedir."

Şahıslar hakkında 6222 sayılı kanunun 17. maddesindeki "spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi" ve "kasten yaralama" suçundan haklarında işlem başlatıldığı vurgulandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler