SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EURO 2016'da TRT ve Digiturk iş birliği

Milli Takımımızın da mücadele edeceği EURO 2016 maçlarının önemli bir kısmının yayın hakkını Süper Lig'in de yayıncı kuruluşu olan Digiturk aldı...

10 Haziran - 10 Temmuz arası Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası televizyon yayın haklarının tamamı TRT'ye aitti. Ancak TRT ile Digitürk arasında yapılan pazarlıklar sonrası önemli bir gelişme yaşandı. Milyarlarca insanın canlı yayınla takip edeceği maçların bir kısmı Digitürk'te yayınlanacak.

[Volkan Demirel: 'Benim için onur meselesi'](https://www.mynet.com/volkan-demirel-benim-icin-onur-meselesi-91428-myspor)

Mynet Spor editörlerinden Göksel Can'ın edindiği bilgiye göre Gruplarda son maçın 90. dakikasında Selçuk İnan'ın İzlanda ağlarına gönderdiği ve tüm futbolseverlerin akıllarına kazınan golle katılmaya hak kazanan Millilerimizin maçlarını ise TRT yayınlayacak..

ASIL BOMBA ALEX

Asıl sürpriz ise adı önce Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de yorumcu ardından da Survivor'la anılan Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza'nın Digitürk'ün 'yorumcu ol' teklifini kabul etmesi oldu. İddiaya göre Brezilyalı yıldız EURO 2016'da bazı maçları Türk seyirciler için yorumlayacak.

[Milli Takım'dan Fernandao bombası](https://www.mynet.com/milli-takimdan-fernandao-bombasi-91307-myspor)

Öte yandan gelecek yıl Lig TV'de Süper Lig maçlarını yorumlaması için de Alex'le Digitürk yetkilileri arasında görüşmelerin sürdüğü konuşuluyor.

MYNET / GÖKSEL CAN

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler