SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

App Run Hazırlık Koşusu Caddebostan‘da

6 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek Wings For Life World Run öncesinde İstanbul’daki son App Run hazırlık koşusu Caddebostan’da gerçekleştirilecek. Bebek ve Belgrad Ormanı’nda yapılan koşuların ardından onlarca kişi 28 Nisan Cumartesi günü saat 09.00’da Caddebostan’da buluşacak.

Elde ettiği gelirin tamamını omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara aktaran, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Ford Otosan’ın anasponsorluğunda gerçekleştirilen Wings for Life World Run koşusu Türkiye'de bu yıl bir kez daha İzmir'de düzenlenecek. 6 Mayıs'ta dünyanın 12 farklı noktasında aynı anda gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesinde İstanbul’da düzenlenen hazırlık koşuları tüm hızıyla devam ediyor.

Bebek’te ve Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirilen koşunun ardından koşuseverler bu haftasonu da Caddebostan‘da buluşarak Wings For Life World Run’a, son kez düzenlenecek App Run Hazırlık Koşusu’yla ısınacak. 28 Nisan Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak olan koşuya dileyen herkes başvurabiliyor.

İZMİR’E GELEMEYENLER DE YARIŞA DAHİL OLABİLİYOR

Wings for Life World Run’a İzmir’de katılmak isteyenler kayıtlarını www.kosamayanlaricinkos.com adresinden yapabiliyor. 6 Mayıs’ta İzmir’de olamayacaklar ise, cep telefonlarına indirecekleri Wings For Life World Run uygulamasıyla istedikleri her yerde dünya ile aynı anda koşarak bu yarışın bir parçası olabilecek. Yarışmacılar, uygulamada Sanal Yakalama Aracı’ndan kaçmaya çalışıp adını Global Sonuç Listesi’ne yazdırmak için koşacak.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler