SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Voleybolda büyük skandal!

Antalya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarında sağlık skandalı yaşandı.

Bursa BŞB-Nilüfer Belediyesi maçında suratına tekme yiyen Bulgar oyuncu Ruseva, 'beyin sarsıntısı' şüphesiyle hastaneye götürülmek istendi.

Ancak, 3 gündür salona ambulans gönderilmediğinden telefonla ambulans istendi ve bu arada sporcu yarım saat beklemek zorunda kaldı.

Antalya'da oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarının ilk devresinde tam anlamıyla sağlık skandalı yaşandı. Dün, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendiği karşılaşma sırasında iki oyuncu birden sakatlanırken, salonda ambulans olmaması sinirleri gerdi.

ÖNCE CANSU SAKATLANDI

Karşılaşmada ilk olarak 3. sette Nilüfer Belediyespor pasörü Cansu Özbay topu kurtarmaya çalışırken dizini duvara çarparak sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen Cansu'nun yerine genç pasör Selin maça devam etti.

SALONDA 3 GÜNDÜR AMBULANS YOKMUŞ

Karşılaşmanın 4. setinde ise yine Nilüfer Belediyespor'da bu kez Bulgar orta oyuncu Hristina Ruseva sakatlık geçirdi. Kendi takım oyuncusu Nizetich ile çarpışan ve suratına tekme yiyen Ruseva'nın dudağı patladı. Maça devam edemeyen oyuncu beyin sarsıntısı geçirme şüphesine karşın hastaneye görülmek istendi. Salonda 3 gündür ambulans olmadığından telefonla ambulans istendi. Yaklaşık yarım saat ambulans bekleyen oyuncu aracın gelmesiyle hastaneye götürüldü. Emar çekildikten sonra 2 saat müşade altında tutulan oyuncu daha sonra otele döndü.

TAKIMLAR İSYANDA

Antalya'da Bayanlar 1.Ligi klasman maçlarında mücadele eden takımlar organizasyondaki sorunlardan ve hakemlerden şikayetçi. Salonda taraflex (özel zemin kaplaması) olmamasından dolayı sıkıntı yaşanırken, federasyonun yeni uygulaması olan görüntülü değerlendirme siteminin (GDS) klasman etabında da kullanılması görüşü hakimdi.

Bunların yanı sıra oyuncularına sakatlık geçirirken hakemin maça devam etmesi ve 3 gündür salonda ambulans yokken maçların oynatılması sinirleri gerdi.

(voleybolunsesi)

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler