SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı birbirine girdi

İzmir'de bugün oynanacak Erkekler Voleybol Ligi Klasman Grubu 1'inci Etap maçı öncesi Alsancak Kordon'da karşılaşan Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarları kavga etti. Kavgada soyadı alınamayan Bora adlı Beşiktaş taraftarı sol bacağından bıçaklandı. Çıkan arbedede, bir kadın polis de sırtına gelen taşla yaralandı.

*BEŞİKTAŞ 3 - 1 FENERBAHÇE MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe- Beşiktaş maçı öncesi iki takım taraftarları Kordon'da Alsancak Vapur İskelesi yakınlarında karşı karşıya geldi. Sayıca fazla olan Fenerbahçe taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasında kavga çıktı.

Ellerinde bulunan içki şişeleri ve yerden aldıkları taşları birbirine atan, bel kemerleri ile birbirine saldıran taraftar grubuna bölgedeki Emniyet Müdürlüğü'nün 'Yunus ekipleri' müdahale edip ayırmak istedi. Çıkan arbedede, bir Beşiktaş taraftarı sol bacağından bıçaklandı.

Atılan taş sırtına isabet eden bir kadın yunus polisi de yaralandı. Kaçış sırasında, iki taraftar grubu kafeteryalarda bulunan masa ve sandalyeleri alıp birbirine attı. Takviye ekiplerin gelmesi üzerine taraftarlar ayrı yönlere kaçtı.

Fenerbahçeli taraftarlar Gündoğdu'da bulunan Fenerium Mağazası önüne polis eşliğinde geldi. Burada sloganlar attı. Yaralanan Beşiktaş taraftarı ise ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

GERGİNLİK SALONA TAŞINDI

Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Voleybol Salonu'nda da karşılıklı küfürlü tezahüratlar yaptı. Karşılaşmanın başlayacağı sırada Beşiktaşlı taraftarlar parke zemine ses bombası atarken, Fenerbahçeliler sahayı konfeti yağmuruna tuttu.

Bir süre olayların yatışmasını bekleyen hakemler Zeki Bocutcu ve Ersin Altıparmak, patlayıcı maddelerin sahaya atılmasının sürmesi üzerine yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. İki tribünden de sahaya meşaleler atıldı. Çevik kuvvet polisleri, olayları sürdüren Beşiktaşlı taraftarları salondan dışarı çıkardı. Saat 14.00'te başlaması gereken derbi yaklaşık 1 saat 30 dakika gecikmeli start alabildi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler