SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vakıfbank pistte de şampiyon

1. Gloria Cup'ta zafere ulaşarak 2015’in ilk kupasını kazanan Vakıfbanklı oyuncular, parkede olduğu kadar pistte de başarılı olduklarını gösterdiler. Birbirlerinden şık kıyafetlerle kapanış balosuna gelen voleybolcular danslarıyla ilgi çekerken baş antrenör Guidetti de gitar çalarak geceye renk kattı.

Türkiye’de kupalara ambargo koyan Vakıfbank kazanmasını da eğlenmesini de biliyor. Antalya Belek’te düzenlenen 1. Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası’nı kazanarak 2015 yılının ilk kupasını kazanan Vakıfbank takımı organizasyonun kapanış gecesinde eğlencenin de şampiyonu olduğunu gösterdi.   

Konukların durgun olduğunu gören Vakıfbanklı oyuncular kendilerini piste atınca tüm konuk voleybolculara öncülük ederek ev sahipliğini gösterdi. Güldeniz Önal Paşaoğlu, Gizem Örge, Ceren Kestirengöz, Çağla Akın, Gizem Karadayı, Kübra Akman, Naz Aydemir Akyol'a Bulgar oyuncu Elitsa Vasileva, Sırp Milena Rasic ve Hollandalı Robin de Kruijf de eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Takımın baş antrenörü İtalyan Giovanni Guidetti de oyuncularının çılgınlar gibi eğlendiğini görünce sahneye çıkıp gitarı eline aldı ve izleyicilere mini bir konser verdi. Guidetti daha sonra gitarı bırakarak kendi yönettiği takımda oyuncu olan Bahar Toksoy Guidetti’ye sarılarak ona olan aşkını gözler önüne serdi. Genç eşine ilk günkü gibi sırıl sıklam aşık olduğu görülen İtalyan teknik adamın gündüz forma şansı vermediği eşine gece boyunca sarılması dikkat çekti.  

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan dansöze de eşlik eden voleybolcu kızlar konuk takım oyuncularından da bol bol alkış aldılar.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler