SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe iyi başladı

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol Ligi’nin ilk haftasında Sarıyer Belediyesi ile karşılaştı. 

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın setleri; 25-11, 25-15 ve 25-18  tamamlandı.

Fenerbahçe maça; Christiana Bauer, Eda Erdem Dündar, Kristin Richards Hildebrand, Polen Uslupehlivan, Elif Öner, Yeon Koung Kim ve libero Merve Dalbeler altılısı ile başladı. 

Bauer’in etkili servisleriyle maça 4-0’lık seriyle başlayan Fenerbahçe, ilk teknik molaya da 8-6 önde gitti. Mola sonrasında da iyi oyunu sürdüren sarı-lacivertli ekip,  farkı çift hanelere taşıdı ve seti 25-11 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Kristin Richards Hildebrand’ın etkili servisleriyle oyundaki üstünlüğü ele alan Fenerbahçe, Yeon Koung Kim’in sayılarıyla da ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Eda Erdem Dündar’ın etkili oyunu ile ikinci teknik molaya da 16-11 üstün giden sarı-lacivertliler, seti de 25-15 önde tamamladı.

Üçüncü sette de üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, ilk teknik molaya 8-6, ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Setin kalan bölümünde de etkili oyununu devam ettiren sarı-lacivertli ekip, seti 25-18, maçı da 3-0 kazandı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler