SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Galatasaraylı olsam sevinirdim'

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirirken, "Galatasaray rakip kaleciyi bir kez yere yatırabildi. Fenerbahçe ise fizik, taktik anlayışı olmayan takımı kendi cezasahasına hapsedemiyor" eleştirisinde bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin son Konya sıfır ve Antalya deplasmanlarında sıfır puan aldığına dikkat çeken Rıdvan Dilmen, "Rakibi Beşiktaş 4 puan daha önde. Bugün Galatasaraylı dostlarımız da Fenerbahçeli dostlarımız da kırılmasınlar. Fenerbahçe'nin 5-6 pozisyonu var. 2 tane olmazsa olmaz net gol pozisyonları var. Fenerbahçe kalecisi 1 kez yattı. TT Arena'da Fenerbahçe 2 maç kazandı ama Galatasaray hiçbir zaman böyle olmadı. Galaltasaray mücadele etti ama Galatasaraylıların üzülmesi lazım. Galatasaraylı oyuncular kaleci Volkan'ı bir kez yere yatırdı" dedi.

[Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/galatasaray-0-0-fenerbahce-95254-myspor)

Galatasaray'a karşı Fenerbahçe'nin oyunu cezasahasına yıkamadığı için üzülmesi gerektiğini kaydeden Dilmen, "Fizik, taktik oyun anlayışı olmalan bir rakiple oynuyorsunuz. Galatasaray için özür diliyorum. 40 bin Galatasaray taraftarı takımı itmeye çalıştı. Oyunun bitmesini isteyen bir Galatasaray takımı var ve hakemi gidip tek tek kutluyorlar. Galatasaraylılar camiası ve futbol takımı için bence üzülmesi gereken lazım. Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında geri ittim demesi ben de Galatasaraylı olsam "aa iyi oldu Fenerbahçe'ye 4. yıldızı taktırmadım" derdim. Rakiplerim puan kaybetti. Buna saygı duyarım ama oyuna baktığı zaman Fenerbahçe kalecisini yere yatıramıyorsa zaten üzülmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler