SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor Üniversitesi geliyor!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bugün oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Usta, taraftarlarından sabır istedi.

Ekonomik ve sportif açıdan kötü dönemden geçtiklerinin altını çizen başkan Usta, "Biz sadece bugünü kurtarmanın peşindedeğiliz. Trabzonspor'un geleceğini, uzun yıllar sonrasını planlıyoruz.Yeni ve güçlü bir takım kurduk. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu bağlamda, taraftarımızdan da biraz sabır diliyoruz. Bu takıma inansınlar" dedi.

Trabzonspor'un geleceği için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve Trabzonspor Vakfı kuracaklarını belirten Usta, "İlk bağışı ben yapacağım. Burada toplanan yardımlarla başarılı öğrencilere burs vereceğiz. Durumu kötü olan eski futbolculara, yardıma ihtiyacı olan insanlara destekte bulunacağız"açıklamasını yaptı.

UÇAKLI VE OTOBÜSLÜ KOMBİNELER HAZIR...

Akyazı Stadyumu için 25 bin kombine satmak istediklerini belirten Usta, "İster şehir dışından ister şehir ilçelerinden olsun, taraftarlarımızı Trabzonspor'la buluşturacağız. Bunun için uçaklı ve otobüslü kombine projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

BİRÇOK SPONSORLA GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

Trabzonspor'un gelirlerini artıracak sponsorlukların yakın zamanda açıklanacağını söyleyen Usta, "Stadımızın isim hakkının yanı sıra birçok sponsorla temas halindeyiz. Bu sponsorlukları da yakın zamanda taraftarımızla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR ÜNİVERSİTESİ GELİYOR!

Başkan Muharrem Usta Trabzonspor'un ve Trabzon şehrinin geleceğine, gençlerine yardımcı olacağını ve genç nüfuslarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Trabzonspor'a değer katacak projelerin üzerinde çalıştıklarını söyleyen Usta, taraftarlara üniversite müjdesi verdi: "Trabzon'da bulunan Sanat Evi'ndekiçalışmalarla Trabzonspor'un maçlarının öncesinde farklı koreografi ve sanatsal gösteriler yapılacak. Biz Trabzonspor'a bir kolej havasıkatmak istiyoruz. Trabzonspor Üniversitesi'ni de bir kaç yıl içinde hayata geçireceğiz"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler