SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fabian Castillo resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor, uzun süredir transferini bitirmek için uğraş verdiği Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, ABD'nin FC Dallas takımında forma giyen Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo'ya imza attırdı. Sosyal medyada yer alan imza fotoğrafında 24 yaşındaki oyuncu ile Başkan Muharrem Usta ve transferin gerçekleşmesinde katkıda bulunan isimler yer aldı.

Oyuncunun kulübü FC Dallas'ın, bordo-mavili kulübün vermiş olduğu bonservis bedelini arttırmak için uğraş verdiği, bu sorunun çözülmesinin ardından Trabzonspor'un imzayı resmen duyurması bekleniyor. Bordo-mavililer 3 milyon 200 bin Dolar önerirken, FC Dallas Kulübü'nün ise oyuncu için 4 milyon 500 bin Dolar istediği öğrenildi.

TRABZONSPOR'DA ŞOK İSTİFA!
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen, istifa ettiğini açıkladı

Şen, Trabzonspor Kulübüne hizmet etmek için yönetimde yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bunun için gayret gösterdik fakat geçen süre içerisinde kendi adıma ve yönetim olarak ciddi başarısızlıklarımız oldu. Trabzonspor'u Trabzon'a yabancılaştırma konusunda ciddi rahatsızlığım vardı. Ben de kulübümüzün önünü açmak, orada koltuğu işgal etmemek için istifa ettim. "

Bordo-mavili takımın yönetiminde bir süre altyapı koordinatörü olarak da görev yapan Şen, 6 Aralık 2015'te Muharrem Usta başkanlığında seçilen yönetim kurulundan ilk istifa eden isim oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler