SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Castillo, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Trabzonspor'un prensip anlaşması sağlanan ABD'nin Dallas takımının golcüsü Fabian Castillo'nun "Türkiye'ye gelmek istemiyoruz" haberi gönderdiği iddia edildi.

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi futbol kulüplerini de etkiliyor. Darbenin yara verdiği takımdanlardan biri de Trabzonspor oldu.

Trabzon'da yayın yapan yerel bir sitenin haberine göre; Daha önce prensip anlaşması sağlanan ve arada kalan küçük pürüzlerin giderilmesi için uğraşılan Dallas forması giyen Fabian Castillo'nun, darbe girişiminin ardından Bordo-Mavili yönetime haber göndererek, "Türkiye çok karışık. Terör saldırıları ve darbe girişimleri var. Gelmek istemiyorum" dediği öğrenildi.

Castillo gibi ismi öğrenilemeyen bir ismin daha bu sebeple Trabzonspor yönetimine, gelmeyeceğini ilettiği ifade edildi.

Darbe girişimi Denizlispor'u da etkiledi

Ülkemizde yaşanan darbe girişimi, Denizlispor'u da etkiledi. Yeşil-siyahlıların prensip anlaşmasına varıp ön protokol imzaladığı bir Sırp forvet oyuncusunun bu yüzden Denizli'ye gelmekten vazgeçtiği iddia edildi

Yöneticilerin, Sırp futbolcunun menajeri ile görüşerek ikna etmeye çalıştığı bildirilirken, transferi gündemde olan iki yabancı oyuncunun da aynı gerekçeyle Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Başkan Süleyman Urkay, transfer yasağını henüz kaldıramadıkları için ön protokol yaptıkları Sırp futbolcuyla konusunda, "Mukavelesine kendisini güvende hissetmediği zaman lkesine dönebileceği maddesini eklemeyi önerdik. Soncu bekliyoruz" dedi. Başkan Urkay, sportif direktör olarak anlaştıkları Ali Tandoğan'ın pazartesi Denizli'ye geleceğini, teknik direktörü ise henüz belirlemediklerini söyledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler