SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Egemen Korkmaz, Trabzonspor'a dönüyor

Trabzonspor'da üçüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen Ersun Yanal, eski öğrencisi Egemen Korkmaz'la anlaşmaya vardı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erkenden başlayan Ersun Yanal'ın listesi oldukça kabarık. Hemen hemen her bölgeye transfer düşünen Ersun Yanal, ilk olarak saha içinde ve saha dışında kavgaların bitmediği bordo-mavili takıma ağabeylik yapacak tecrübeli isimlere yöneldi.

İLK HEDEF EGEMEN KORKMAZ

İsviçre ekiplerinden FC Will 1900 forması giyen Egemen Korkmaz ile görüşen Ersun Yanal 33 yaşındaki futbolcudan olumlu yanıt aldı. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Egemen'in İsviçre ekibinden ayrılmak istediği ve menajeriyle bonservisini alması için bir görüşme yaptığı öğrenildi.

KAPTAN OLMAK İSTEDİ

Trabzonspor ile her konuda anlaşmaya varan Egemen Korkmaz'ın tek korkusu ise Fenerbahçe forması giydikten sonra tekrar döneceği şehirde tepki görmesi. Ersun Yanal ve Başkan Muharrem Usta'nın bu konuda tecrübeli futbolcuya güvence verdikleri belirtilirken Egemen'in Onur'la birlikte kaptanlık pazubandını taşıyan isimlerden biri olma sözü istediği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler