SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor bu sezon cezalara servet ödedi

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK, Trabzonspor'a 4 maç seyircisiz oynama ve 915 bin TL para cezası verdi... Ligin ilk yarısındaki Gaziantepspor maçı sonrası hakem ekibini rehin alan Bordo-Mavililer 2 seyircisiz oynama ve 2 milyon 45 bin TL fatura çıkmıştı.

"Öfkeyle kalkan zararla oturur", "Keskin sirke küpüne zarar..." Aslında bu iki atasözümüz de Trabzonspor'un bu sezon yaşadıklarını net bir şekilde anlatıyor... Hakem hatalarından en çok etkilenen ve bu durumdan oldukça şikayetçi olan kulüplerin başında gelen Trabzonspor, Süper Lig'in ilk yarısında oynadığı Gaziantepspor maçında Türk futbol tarihi adına karanlık bir gece yaşanmıştı... Karşılaşmanın ardından o dönemki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun emriyle hakem Çağatay Şahan ve beraberindeki 9 kişi rehin alınmıştı.

[Trabzonspor’a verilen cezaya büyük tepki](https://www.mynet.com/trabzonspora-verilen-cezaya-buyuk-tepki-96055-myspor)

HOLİGANIN ZARARI AĞIR OLDU
Yöneticilerin de karıştığı olaylı maçla ilgili PFDK'ya sevk edilen Fırtına'ya 2 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon 45 bin TL ceza kesilmişti... Aylar geçti ancak Trabzonspor'un canı bu kez F.Bahçe maçında yaşananlar nedeniyle yandı. Kendini bilmez bir holiganın hakeme saldırdığı karşılaşmayla ilgili olarak Disiplin Kurulu, dün kararını açıkladı. 4 maç seyircisiz oynama ve toplam 915 bin TL para cezası verilen Bordo-Mavililer, sadece hakem olayları yüzünden bu sezon 3 milyon TL zarar uğradı ve 6 karşılaşmada taraftarından yoksun kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler