SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal tamam! işte transfer liste...

Gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştırması beklenen kurt hoca; Douglas, Cardozo, Cavanda, Bosingwa, N’Doye ve Yatabare’nin satılmasını; forvet, sol açık, 10 numara, stoper ve sağ bek alınmasını istedi.

Trabzonspor'u gelecek sezon çalıştırması kesin gibi olan teknik direktör Ersun Yanal'ın Başkan Muharrem Usta ile yaptığı görüşmelerin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Usta'nın geçtiğimiz hafta, "F.Bahçe derbisinin ardından takımdan ayrılacaklar olacak" sözlerinin arkasında Yanal'ın verdiği rapor var.

Takımı uzun zamandır takip eden Yanal'ın Usta'ya, "Gelecek sezon hedef şampiyonluksa bu kadro ile bu iş olmaz. Köklü bir değişiklik lazım" dediği ve liste verdiği öğrenildi. Geniş kadro gerek Yanal, yabancı futbolcular Douglas, Cardozo, Cavanda, Bosingwa, N'Doye ve Yatabare'nin satılmasını talep etti. Kaleci Esteban kalacak.

Yerli oyuncular Yusuf, Aytaç, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin de kalacaklar listesinde yer alıyor. Yanal ayrıca Muhammet Demir, Güray Vural, Özer Hurmacı'ya da alternatif anlamda ihtiyacı olduğunu kaydetti. Kurt hoca; forvet, sol açık, 10 numara, sol stoper ve sağ bek mevkilerine transfer yapılmasını istedi. Tecrübeli teknik adam kadronun geliştirilmesi için özellikle kulübeye de yine sözleşmesi biten, maliyeti düşük yabancılardan takviye yapılabileceğini kaydetti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler