SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor prestij maçında Gaziantepspor'a mağlup oldu

Trabzonspor'un birinci, Gaziantepspor'un ikinci olarak Son 16'ya kalmayı garantilediği F Grubu'nun son maçında Kırmızı - Siyahlılar, Bordo - Mavilileri 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor, Hami Mandıralı yönetimindeki ilk maçında yenilmiş oldu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

GAZİANTEPSPOR 2 - 0 TRABZONSPOR

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Arda Kardeşler, Çetin Demirhan, Serdar İla
GAZİANTEPSPOR: Alperen, Hakan, Koray, İlker (Dk. 55 Muhammet Uyanık), Caner, Aldülkadir, Emre, Orkan, Muhammet İldiz, Abuda (Dk. 77 Serkan Bakan), Habib (Dk. 46 Oktay)
TRABZONSPOR: Esteban, Salih (Dk. 85 Yusuf Yazıcı), Douglas, Alper, Musa Nizam, Okay, Sefa, Yusuf (Dk. 61 Muhammet Beşir), Özer, Marin (Dk. 75 Abdülkadir Ömür), Deniz
GOLLER: Dk. 42 Hakan, Dk. 69 Muhammet Uyanık (Gaziantepspor)
SARI KART: Okay Yokuşlu (Trabzonspor)

Tamamen prestij niteliğinde olan karşılaşmaya iki ekip de genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı.

22. dakikada Trabzonspor'un sağdan Yusuf ile kullandığı kornerin ardından karambol yaşandı. Trabzonsporlu oyuncular elle oynama ve penaltı bekledi. Hakem devam kararı verdi.

İlk 30 dakikalık dilimde Trabzonspor hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışşa da Gaziantepspor savunması net bir gol şansı tanımadı.

[Hami Mandıralı hedefini açıkladı](https://www.mynet.com/hami-mandirali-hedefini-acikladi-92284-myspor)

42'de kullanılan kornerde ceza alanı içinde boş kalan Hakan Çinemre net bir ayak içi vuruşla topu ağlara ulaştırdı ve takımını öne geçirdi: 1-0.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

59'da Deniz Yılmaz, Caner'den topu kapıp yerden sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Deniz'in Caner'e faul yaptığı yönünde karar verdi.

69. dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen Musa Nizam topu kalecisine aktarmak isterken yerde kaldı. Bir anda araya giren Muhammet Esteban'ı da saf dışı bıraktı ve topu ağlara gönderdi. İtirazlara rağmen hakem golü verdi: 2-0.

74'te Orkan orta alandan şık bir ara pası ile Emre'yi kaçırdı. Ancak Esteban kalesini terk etti ve topu uzaklaştırdı.

88'de Orkan kendi sahasından atağa çıktı ve Trabzonspor savunmasının arkasına koşu yaptı. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol çaprazdan vurdu ancak Esteban iki hamlede topun sahibi oldu.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Gaziantepspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI

1461 Trabzon 2 - 0 #Karabükspor
Tuzlaspor 2 - 0 Giresunspor
Bandırmaspor 0 - 0 Şanlıurfaspor
Aydınspor 0 - 1 Bucaspor

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler