SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'da akıl almaz olay!

Şota'nın gönderilmesi sonrası bir taraftar, 16 metrelik TIR’ı tesislerin kapısına çekip, “Onu neden kovdunuz, ne yaptı size!” diye yönetime isyan etti

İkiz kardeşi Arçil Arveladze ile geldiği Trabzonspor’da kısa sürede önemli işlerin altına imza attı. Genç yaşına rağmen mükemmel bir performans gösterip gol krallığı sevincini yaşadı. Yarım Türkçesi, sempatik kişiliği ile adını efsaneler arasına yazdırdı.

[Şota'dan Trabzonspor'a büyük jest](https://www.mynet.com/sotadan-trabzonspora-buyuk-jest-88858-myspor)

Ancak Şota’nın teknik direktörlük kariyeri futbolculuk dönemini arattı. Genç hocanın ani vedası da taraftarlarda şok etkisi yarattı. Kardeşi Arçil’in muhalefetle yemek yemesinin ardından yönetim Gürcü Hoca’yla yolları ayırırken, bir gün sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı.

Fanatik bir taraftar, Şota’nın gönderilmesini içine sindiremeyince TIR’ıyla birlikte tesislere geldi ve 16 metre uzunluğundaki aracı giriş kapasının önüne park etti.

[Şota ikiz kardeş kurbanı](https://www.mynet.com/sota-ikiz-kardes-kurbani-88847-myspor)

Görevlilerin şaşkın bakışları arasında “Şota’yı neden kovdunuz. Ne yaptı size! O bizim gol kralımızdı” diyerek sitem eden taraftar, bir süreliğine giriş-çıkışı engelledi. Görevlilerin “TIR’ını hemen çek” ifadeleriyle uyardığı Şota hayranı, oralı bile olmadı. Güvenliğin yoğun çabası sonrası zor da olsa ikna edilen şoför, aracına bindi ve tesis kapısındaki boykotuna son verdi!

[Şota Arveladze ile yollar ayrıldı!](https://www.mynet.com/sota-arveladze-ile-yollar-ayrildi-88811-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler