SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medjani sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti

Trabzonspor'da Carl Medjani sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti. Trabzonspor FIFA'ya gidecek.

Cezayirli futbolcu Carl Medjani, alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Trabzonspor'da, alacakları ödenmediği için takımdan ayrılan yabancı futbolcu sayısı üçe yükseldi. Portekizli Jose Bosingwa ve Gineli Kevin Constant'ın ardından, Cezayirli Carl Medjani de bordo mavili formaya veda etti.

İki gündür antrenmanlara çıkmaya 30 yaşındaki savunma oyuncusu, alacakları konusunda yönetimle yaptığı son görüşmeden sonuç alamayınca sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

İki sezondur Trabzonspor forması giyen Medjani, oynadığı 54 resmi maçın 50'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 9 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli defans oyuncusu, bu sezon ise ligde 8 maçta görev almıştı.

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Profesyonel Futbolcumuz Carl Medjani Kulübümüz ile olan profesyonel futbolcu sözleşmesini,tek taraflı olarak feshettğini Kulübümüze bildirmiştir.

Kulübümüz bu fesih dolayısıyla FİFA nezdinde, yasal yollara başvuracaktır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

%100 zam talebi

Trabzonspor resmi siteden bir açıklama yayınlayarak Medjani'nin sözleşme uzatma talebini kabul etmediğini belirtti.

İşte o açıklama;

"Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler