SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marko Marin'in menajeri geldi

Trabzonspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana 27 Kasım’a kadar izinli olan kaleci Esteban Alvarado ile İsveç milli takımı kampından dönmeyen Erkan Zengin katılmadı. Milli takımdan dönen Okay Yokuşlu takımla çalışırken, Mbia salonda antrenman yaptı, Medjani ise takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Neşeli antrenman

Aykut – Marko Marin kavgası nedeniyle dün gergin bir antrenman yapan bordo-mavililer, iki oyuncunun barışmasından sonra bugün neşeli şekilde çalıştı. Özellikle 5’e 2 top kapma antrenmanı sırasında Aykut, Mustafa Yumlu ve Oscar Cardozo’nun arkadaşlarına yaptığı şakalar dikkat çekti.

Hücum çalıştılar

Isınma hareketlerinin ardından hücum ve savunma organizasyonları üzerinde çalışan Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, futbolcularını sık sık gol vuruşlarını isabetli yapmaları konusunda uyardı. Ayakta top tutulmamasını isteyen Tekelioğlu, kanatlardan başarılı ortalar gerçekleştiren Yusuf ve Sefa’yı ise tebrik etti.

Özel şut antrenmanı

Antrenman tamamlandıktan sonra Cardozo, N’Doye, Yusuf, Deniz, Marko Marin, Özer ve Sefa Yılmaz’ı özel çalışmaya tabi tutan Sadi Tekelioğlu, bu oyunculardan orta sahadan atılan uzun topları kontrol ederek kaleye isabetli şut atmalarını istedi. Bu çalışmada özellikle Marko Marin’’in isabetli şutları dikkat çekti.

Marin'in menajeri geldi

Bu arada Marko Marin’in bağlı olduğu menajerlik firmasından bir kişi bugün Trabzon’a gelerek antrenmanı izledi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile çalışmanın bir bölümünü takip eden menajerin, dünkü olayın ardından yola çıkarak Trabzon’a geldiği belirtildi. Marko Marin ve Süleyman Hurma ile bir görüşme yapan menajere, herhangi bir sorun kalmadığının bildirildiği vurgulandı.

“Bugün kavga yok"

Antrenmanın bitiminde soyunma odasına doğru giden teknik direktör Sadi Tekelioğlu’na, Sportif Direktör Süleyman Hurma, birlikte çay içmeyi teklif etti. Bunun üzerine tecrübeli teknik adamın, “Bugün kavga ve olay yok. Rahatça çay içebiliriz” sözleri çevredekileri güldürdü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler