SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Zengin ve Constant'ı yönetim yakacak!

Osmanlıspor yenilgisi sonrası Mehmet Ekici'ye yumruk atan, Konya maçında kırmızı gören Erkan ile geçen gün kelepçelenerek gözaltına alınan Constant yandı. Yönetim iki isme ağır para cezası verme kararı aldı.

Kriz üstüne kriz yaşayan Trabzonspor'da yönetim olağanüstü hal ilan etti. Üst üste gelen seri mağlubiyetlerle sarsılan yönetim, bir taraftan da takım içi sıkıntılarla uğraşıyor. Bordo-Mavili kurmayların başını ağrıtan isimlerin başında ise Erkan Zengin ve Kevin Constant geliyor. Osmanlı maçı sonrası Mehmet Ekici'ye yumruk atan, Konya maçında da amatörce kırmızı kart gören Erkan Zengin yönetimin sabrını taşırdı.

Kriz masası toplanıyor

Milli arada tüm problemleri masaya yatırmayı planlayan Fırtına'da Constant krizi de sorun listesine eklendi. Geçen gün Fransa'ya gitmek için İstanbul'a gelen ve Atatürk Havalimanı'nda personel ve polise hakaret eden Gineli, kelepçelenip gözaltına alınmıştı. İfade verdikten sonra serbest kalan Constant'ın bu davranışı sonrası yönetim teknik direktör Şota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma'dan rapor istedi.

Kadro dışı da gündemde

Yöneticilerin bu hafta yapılacak bir toplantıyla Erkan ve Constant krizlerini değerlendireceği öğrenilirken, ağır para cezası verileceği ifade edildi. Şota ve Hurma'nın raporuna göre Erkan ve Gineli yıldızın kadro dışı kalması da gündeme gelebilir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler