SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kevin Constant gözaltına alındı!

Trabzonsporlu Kevin Constant yurtdışına gitmek isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Fransa'ya gitmek için İstanbul'a gelen Kevin Constant'tan temas kurduğu herkes şikayetçi oldu.

*TRABZONSPOR'A 'KOCAMAN' DARBE haberi için tıklayınız

Sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile İstanbul’dan Nice’e uçmak için taksiyle Atatürk Havalimanı’na gelen Constant, yurt dışına çıkış işlemleri yaptırmak için geldiği pasaport kontrol noktasında sorun çıkardı.

Ekonomi sınıfı bileti olmasına rağmen Business Class yolcuları için bulunan bölümden geçmek isteyen Gineli futbolcu, yer hizmeti görevlisi izin vermemesine rağmen güvenlik kontrolünden geçmeye çalıştı.

Constant’a bu sefer polis ve güvenlik görevlileri engel olmaya çalıştı. Kendisini engelleyen güvenlik görevlisi ve polise İngilizce küfür eden Kevin Constant, kelepçe takılarak göz altına alındı.

*ŞOTA'DAN HAKEME VERYANSIN haberi için tıklayınız

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.Ekonomi sınıfı bileti bulunmasına rağmen Business noktasından geçmek isterken görevlilerle tartıştığı ve onlara hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Constant'ın, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.Hakkında "hakaret" ve "kamu görevlisine karşı görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından işlem yapılan Constant, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.Havalimanındaki tartışmaya ilişkin biri polis memuru 3 kişinin Constant'tan şikayetçi olduğu öğrenildi.

TAKSİCİ DE CONSTANT’TAN ŞİKAYETÇİPolis, güvenlik görevlisi ve yer hizmetleri görevlisinin şikayetçi olduğu Kevin Constant’ı sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na getiren ve parasını alamayan taksici de şikayetçi oldu. Taksici Şube Müdürlüğüne gelerek ifade verdi.

SERBEST BIRAKILDI

Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.Ekonomi sınıfı bileti bulunmasına karşın Business noktasından geçmek isterken görevlilerle tartıştığı ve onlara hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Constant'ın, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde nöbetçi savcılık tarafından ifadesi tamamlandı."Hakaret" ve "kamu görevlisine karşı görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından ifadesi alınan Constant, daha sonra serbest bırakıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler