SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor 2 - 2 Akhisar Belediyespor

Trabzonspor, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'la sahasında 2-2 berabere kaldı. Bordo-Mavililere 1 puanı getiren golü 85. dakikada Cardozo atarken diğer gol Yusuf Erdoğan'dan geldi. Ege temsilcisinin gollerini ise Hasan Kabze ve Rodallega attı. Karadeniz ekibi N'Doye'nin ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı.

*[MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ](http://spor.mynet.com/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari/2118665-trabzonspor-akhisar-belediyespor.html)**

TRABZONSPOR 2 - 2 AKHİSAR BELEDİYESPOR

STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Adil Sinem, Mehmet Cem Hanoğlu

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut (Dk.80 Marko Marin), Constant, Mbia, Okay(Dk.71 Cardozo), Yusuf, Özer (Dk.63 Mehmet Ekici), Erkan, N'doye
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet (Dk.83 İsmail Konuk), Caner, Douglao, Orhan (Dk.65 Sami), Güray, Merter, Custodio, Hasan Kabze, LuaLua (Dk.71 Onur Ayık), Rodellaga
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

SARI KARTLAR: M'bia, Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Lukac (Akhisar Belediye)

GOLLER: Dk.41 Yusuf Erdoğan, Dk.85 Cardozo (Trabzonspor), Dk.54 Hasan Kabze(p), Dk.77 Hugo Rodallega (Akhisar Belediyespor)

Trabzonspor, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'la sahasında 2-2 berabere kaldı. Bordo-Mavililere 1 puanı getiren golü 85. dakikada Cardozo atarken diğer gol Yusuf Erdoğan'dan geldi. Ege temsilcisinin gollerini ise Hasan Kabze ve Rodallega attı. Karadeniz ekibi N'Doye'nin ayağındna bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Ligde ilk iki maçını kazanan Trabzonspor, 4 puanı bulunan Akhisar Belediyespor karşısında maça galibiyet parolasıyla çıktı. Bu isteğini kanat akınlarıyla gerçekleştirmek isteyen Bordo-Mavililer ancak ilk 10 dakikada net bir pozisyon bulamadı. Konuk Akhisar Belediyespor ise kontra ataklarla gol bulma çabasında geride bıraktı.

[Maçtan kareler![Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123622/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-akhisar-belediyespor-macindan-kareler-2015-2016-155042-myspor)

Maçın 15 dakikasında Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Cavanda'nın yaptığı ortada Lukac topu elinden kaçırdı, boşta kalan topa N'doye vurmak istese de bunu başaramadı ve tehlikeyi kale sahası içindeki Douglao uzaklaştırdı.

17.dakikada Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Yusuf bir anda sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci Lukac'ı geçmek isterken bunda başarılı olamadı ve bu atak golsüz sonuçlandı. Pozisyonda Trabzonsporlu oyuncular penaltı beklese de hakemin kararı devam oldu.

29. dakikada bir başka Trabzonspor atağında Mbia, orta alanın hemen önünde Okay'a pasını verdi. Okay Yokuşlu ceza sahası dışından şutunu attı kaleci Lukac topu iki hamlede topu tuttu.

41. dakikada Erkan Zengin'in ceza sahası yayı üzerinden vuruşunda top kaleci Lukac'tan döndü, seken topa sol ayağıyla gelişine vuran Yusuf Erdoğan topu ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Akhisar Belediyespor gol sonrası atak girişimlerinde bulunsa da sonuç alamadı ve ilk yarı 1-0 Bordo Mavililer'in üstünlüğüyle sona erdi.

54. dakikada Ahmet Cebe ceza sahası içinde topla buluştu, Constant'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hasan Kabze topu filelerle buluşturdu ve Akhisar Belediyespor beraberliği yakaladı: 1-1

60. dakikada hızlı paslarla ceza sahası içine giren Trabzonspor'da Cavanda yerde kaldı. Hakem Alper Ulusoy bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan N'doye'nin vuruşunda Lukac'ın müdahalesiyle top direğe çarptı ve oyun alanına döndü. İkinci vuruştan da sonuç gelmedi.

68. dakikada Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı. Okay'ın ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta top direkten döndü. Bu pozisyonun birkaç dakika sonrasında bu kez Mehmet Ekici şansını denedi fakat bu vuruşu da kaleci Lukac kornere çeldi.

77. dakikada Güray'ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Rodallega kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-2

85. dakikada Constant sol kanattan arka direğe ortaladı, herkesi aşan topa 71. dakikada oyuna dahil olan Cardozo gelişine vurdu ve topu filelerle buluşturdu: 2-2

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler