SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abramovich'ten Trabzonspor'a görülmemiş kıyak!

Trabzonspor'un Marko Marin'i transfer etmesinde Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in büyük payı var. Bordo mavili yönetim, önce Alman futbolcunun satın alma opsiyonunu 7 milyon Euro'dan 4 milyon Euro'ya indirdi. Bu da yetmedi, Marin'in 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücretinin 900 bin Euro'sunu da Abramovic'in Chelsea'sine ödetti.

Son yıllarda transfer dönemlerinde tozu dumana katan Trabzonspor, bu sezona da damga vurdu. Mbia, Cavanda, Ndoye gibi önemli isimleri renklerine bağlayan Fırtına, bir yıldıza daha bordo mavili formayı giydirdi. Sportif direktör Süleyman Hurma’nın uzun bir süredir görüşme halinde olduğu Chelsea’li Marko Marin geçtiğimiz gün geç saatlerde Trabzon’a gelmişti. Dün kontrolden geçen ve sağlık durumu oldukça iyi olan Alman yıldızla her konuda anlaşma sağlandı.

Chelsea, Marin'i 2012 ylıında 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında almıştı.

PAZARLIK HURMA’NIN İŞİ
Ancak Marin operasyonunun perde arkasından önemli bir transfer başarısı çıktı... Sportif direktör Süleyman Hurma, İngiltere’de Chelsea kulübü ile Marko Marin’in transferi için masaya oturdu. 7 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu 4 milyon Euro’ya kadar düşüren Hurma, daha sonra yıllık ücret konusunda da Ada ekibini bir hayli zorladı. Bordo mavililer, Boşnak asıllı orta sahanın 2.5 milyon Euro’luk yıllık ücretinin 900 bin Euro’sunu Chelsea’nin ödemesini isterken, uzun süren pazarlıkların ardından Ada ekibinin sahibi Roman Abramovic bunu da kabul etti. İlk görüşmeye oranla masadan bir hayli karlı kalkan Trabzon, Marin’e bordo mavili formayı giydirdi.

1 YIL İÇİN 1 MİLYON 600 BİN EURO ALACAK
Trabzon, Marin’i Chelsea’den bedelsiz 1 yıllığına kiraladığını KAP’a bildirdi. Marin’e 1 milyon 600 bin Euro yıllık ücret, 10 bin Euro maç başı ödeneceği ve satın alma opsiyonunun 4 milyon Euro olduğu belirtildi.
MARKO MARİN’DE SAĞLIK OCAĞI İDDİASI!
Marin’in kontrollerinde sosyal medyaya düşen bir fotoğraf gündem yarattı. Tavanı delik deşik bir yerde görüntülenen Marin için ‘sağlık ocağında sıra bekliyor’ yorumları yapıldı. Ancak işin doğrusu tadilattaki özel bir hastanede kontrolden geçirildiği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler