SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Onur krizi aşılamıyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, davetine rağmen Trabzon’a dönmeyen tecrübeli kaleciye çok sinirlendiği ve ağır yaptırımlar uygulamaya karar verdiği öne sürüldü.

Trabzonspor’da disiplinsiz davranışları nedeniyle Rabotnicki maçı öncesinde izin verilerek Makedonya’dan Türkiye’ye gönderilen kaptan Onur krizi özür dilemesine rağmen aşılamadı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, davetine rağmen Trabzon’a dönmeyen tecrübeli kaleciye çok sinirlendiği ve ağır yaptırımlar uygulamaya karar verdiği öne sürüldü. Takımın Makedonya’dan dönüş yapacağı saatlerde yazılı açıklama yayınlayarak özür dileyen Onur’un bu adımı üzerine İzmir’e özel uçak yollatarak karşılık veren Hacıosmanoğlu’nun bu girişimi karşılıksız kaldı. Onur’un Trabzon’a dönmek istememesi ve 1 haftalık iznin tamamını kullanacağını bildirmesine sinirlenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, havalimanında taraftarlar arasında çıkan arbede nedeniyle de sinirlendiği ifade edildi.

Kaptanlık gidiyor

Başkan Hacıosmanoğlu’nun, kaptan Onur’un gönderilmesine karar verdiği öne sürüldü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Onur’a ’Özür dile kapansın’ diyorum ama bana, ’O kim de özür dileyeceğim’ diyor. Telefonda, ’Git, Trabzon’a beni bekle, gelince halledeceğiz’ diyorum, ’Tamam anladım’ diyor, gidiyor. İstanbul’a gidiyorsun, dış hatlardan iç hatlara gidersin. Haber yapılıyor; ’Ben geliyorum ama beni karşılamayın...’ Sonra dışarı çıkıyorsunuz, taraftarla konuşuyorsunuz ve benim ölmüş hacı anama küfrediyorlar” açıklamaları da bu iddiaları doğruladı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Trabzon’a dönmesi halinde Onur’a ağır bir ceza verilmesini sağlayacağı, hatta başarılı eldivenin kaptanlık pazubandının elinden alınma olasılığının da olduğu vurgulandı.

Antrenmana çıkacak mı?

Teknik Direktör Şota Arveladze, son gelişmeler üzerine morali bozulan takıma pazartesi günü saat 18.00’de yapılacak antrenmana kadar izin verdi. Kaptan Onur Recep Kıvrak’ın, bu idmana çıkıp çıkmayacağı merakla beklenirken, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın da Trabzon’a geldiğinde Onur’la bir görüşme yapması bekleniyor.

Gösteri iptal

Trabzonspor’un kuruluş yıldönümü etkinlikleri bugün yapılacak. Bordo-mavili yönetim, akşam düzenlenmesi planlanan havai fişek gösterisini ise son günlerdeki şehit haberleri nedeniyle iptal etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler