SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor turu zora soktu!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Makedon Rabotnicki'ye ilk maçta 1-0 mağlup oldu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

RABOTNICKİ 1 - 0 TRABZONSPOR

STAT: Nacionalna Arena Filip II Makedonski
HAKEMLER: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowskİ
RABOTNICKI: Bozinovski, Silijanovski, Ristevski, Cikarski, Ilievski, Cujcic, Petrovikj, Sahiti (Dk86 Mitrov), Anene, Ilijoski (Dk.64 Trajcevski) , Aliparmakovski(Dk.83 Markoski)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Aykut Demir (Dk.75 Okay), Medjani, Mustafa, Salih, Yusuf, Sefa (Dk.62 Özer), Constant, Alper, Cardozo, Waris (Dk.81 Erkan Zengin)

SARI KARTLAR:Blazhe Ilijoski, Vujcic, Altiparmakovski (Rabotnıcki), Medjani, Alper, Okay, Özer (Trabzonspor)

GOLLER: Dk.23 Ilijoski (Rabotnıcki)

DİĞER TEMSİLCİMİZ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN MAÇI İÇİN TIKLAYINIZ

[Maçtan kareler-![Rabotnicki - Trabzonspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123394/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/rabotnicki-trabzonspor-macindan-kareler-154941-myspor)

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Makedon Rabotnicki ile kozlarını paylaştı. Şota Arveladze kalede büyük bir sürprize imza attı. Onur Kıvrak gerilimi sonrası Gürcü hoca Hakan Arıkan kadrodayken 4. kaleci konumunda olan Uğurcan Çakır'ı ilk 11'de sahaya sürmeyi tercih etti.

23. dakikada kontra atakla Trabzonspor ceza sahasına giren Ilievski kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Uğurcan'ın yanında topu ağlara gönderdi. Temsilcimiz gol dakikasına kadar skoru değiştirebilecek fırsatlar yakaladı ancak başaramadı.

Bordo-Mavililer golden sonra skoru dengelemek adına vites arttırarak sağlı sollu ataklarla rakibinin üstüne gitti. Özellikle Yusuf ile sağ kanat üzerinden gelişen hücumlarda gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına daha istekli ve arzulu başlaması beklenen Trabzonspor'un özellikle hücum bölgesinde varlık gösterememesi şaşırttı. Rabotnicki ise beklenildiği gibi golü attıktan sonra Fırtına'nın boş alanlarını kullanarak kontra atak ile gole gitmeye çalıştı. Mehmet Ekici'nin yokluğu ise hissedildi.

Trabzonspor'da kanat oyuncularının isabetsiz ortaları dikkatlerden kaçmadı. Oyunun son bölümlerine girilirken ataklarını yoğunlaştıran Bordo Mavililer'de gol bölgesinde ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Son vuruşlarda yaşanılan şanssızlıklar sonucunda meşin yuvarlak rakip filelerle buluşmadı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler