SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Arıkan kampı terk etti

Trabzonspor'un yurt dışı kampında flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce anlaşma sağlandığı ileri sürülen Hakan Arıkan, kampı terk ederek Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Trabzonspor'un yurt dışı kampında çok önemli bir gelişme yaşandı. Üç gündür çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Bordo-Mavililer, akşam saatlerinde önemli bir krizle sarsıldı.

Bordo-Mavili kulübün daha önce anlaşma sağlandığını açıkladığı kaleci Hakan Arıkan, kampı terk etti. Yıldız kaleci Türkiye'ye doğru yola çıktı.

'Görüştük, anlaşamadık'

Hakan Arıkan, kampı terk ettikten sonra sıcağı sıcağına FANATİK'e şu açıklamayı yaptı:
"Yönetimle görüştük. Türkiye'de de görüştük, burada da görüştük. Ben yapmam gerekeni yaptım, kampa katıldım. Sözümü tuttum. Buraya kadar geldim. Ama oturduk, konuştuk anlaşamadık. Bundan sonra doğru olan benim burada kalmam değil, Kayserispor'a katılmam. Benim Kayserispor'la sözleşmem var.

Taraftara teşekkür

Trabzonspor camiasına -özellikle taraftara- bana bu zamana kadar gösterdiği tüm ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra Trabzonspor'a da başarılar diliyorum. Trabzonspor'la yollarımın kesişmesi ve bu formayı giymek benim için büyük bir onurdu."

Trabzon'da 22 maça çıktı

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'dan kiralanan Hakan Arıkan, Trabzonspor formasıyla 17'si Spor Toto Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası ve 2'si UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 22 resmi maça çıktı. Tecrübeli file bekçisi, bu müsabakalarda kalesinde 26 gol gördü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler