SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Trabzon ile aramızda 1600 KM var'

Gürcü teknik adam Şota Arveladze, Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından Trabzonspor için Türkiye’ye geldi. Anlaşmanın netlik kazandığını belirten Şota, Trabzon'da başkanla görüşeceğini söyledi.

Trabzonspor, Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile anlaşmaya vardı. Şota, Türk Hava Yolları Tiflis-İstanbul tarifeli uçağı ile saat 18.55’te Atatürk Havalimanı’na geldi. Şota, daha sonra Trabzon’a gitmek için iç hatlar terminaline geldi. Burada 20.15 uçağına binen teknik adam, İstanbul’dan ayrıldı.

"Anlaşma konusunda netlik söz konusu mu?" sorusuna Şota Arveladze, “Evet, Süleyman Hurma (Trabzonspor sportif direktörü) ile konuştum. Gidince de başkanla görüşeceğim.” dedi.

YİNE FORMUNDA
"Anlaşmaya yakınmışsınız?" sorusu üzerine ise Şota, “Çok uzağız ben İstanbul’dayım onlar Trabzon’da bin 600 kilometre var.” şeklinde karşılık verdi. Trabzon’la zaten uzun süredir anlaştıklarını aktaran Şota Arveladze, “Trabzonla 25 sene oldu çok iyi anlaşıyoruz. Ne sıkıntı oldu, ne olacak, nede olmamıştır. Onda bir sıkıntı göremiyorum.” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler