SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

M'bia imzayı attı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia Etoundi ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'nın hazır bulunduğu imza töreninde M'bia, basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Hurma, yaptığı açıklamada, çok önemli ve değerli bir oyuncuyla anlaştıklarını düşündüklerini belirterek, "Avrupa'nın önemli kulüpleriyle yarıştık ama Trabzonspor da Avrupa'da ismini duyurmuş, Avrupa kupalarında önemli işler yapmış, Türkiye'yi çok ciddi temsil etmiş büyük bir kulüp. Büyük bir kulüp gibi adının anıldığı oyuncuyu transfer etmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Böyle değerli bir oyuncunun, takıma ciddi katkı sağlayacağını ifade eden Hurma, "İnşallah arkadaşlarıyla uyum içerisinde Trabzonspor camiası ve taraftarlarının beklediği önemli başarılarla buluşmayı becerir. Kariyerinde birçok şampiyonluk yaşamış, buna Avrupa şampiyonluğu da dahil. Böyle şampiyonluklara alışkın oyuncularla olalım ki bizim de yolumuz kolay olsun" diye konuştu.

M'bia ise transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "En iyi şekilde antrenmanlar yapıp en iyisini Trabzonspor'a vermek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. İnsanların hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Hedefledikleri amaca, projelere ulaşmak için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan M'bia, "Herkesin desteğiyle hayalimizdeki amaçları gerçekleştireceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

M'bia, Trabzonspor'da çok kaliteli oyuncular bulunduğunu, takımın bu yıl, geçen sezonki pozisyonunun üzerinde ligi bitireceğine inandığını sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler