SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor’dan efsane transfer

Spor Toto Süper Lig’de sezonun bitimine bir hafta kala yeni sezon için hazırlıklara başlayan Trabzonspor’da işe Genel Menajerden başlandı.

Trabzonspor Yönetimi, genel menajerlik için adı geçen ve geçtiğimiz günlerde Kayserispor’dan istifa eden Süleyman Hurma ile görüşmelere başlandığı ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin netlik kazanacağı bildirildi.

HURMA: YANAL İLE GÖRÜŞÜYORUM

Haber61’e açıklamalarda bulunan Hurma, Trabzonspor ile görüştüğünü doğrulayarak, “Teklif vardı. İlk olarak Trabzonspor yönetimi ile görüştüm. Teknik Direktör Ersun Yanal ile sık sık fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben zaten Trabzonspor kongre üyesiyim. Bu yıl veya önümüzdeki yıl Divan’da oy kullanma hakkına da sahip olacağım. İlk Olarak 27 yaşında Trabzonspor’a geldim. Eğer Trabzonspor önümüzdeki yıl şampiyonluk yaşayacaksa oraya gelmek istiyorum. Görüşmelerimde bu doğrultuda oldu. Ersun Yanal’la yarın tekrar bir araya geleceğiz. Transfer bir iki gün içinde netlik kazanacak.” diye konuştu.

ŞARTLARI KONUŞMADIK

Trabzonspor’un kendisine ihtiyaç duyduğu anda görevden kaçmayacağının altını çizen Hurma “Şu an için ne para ne de kaç yıllık sözleşme ne de diğer detayları görüştük. Trabzonspor bana ihtiyaç duyduğu an zaten gelir koltuğa otururum. Kayserispor’la da bir yıllığına anlaşmıştım ama 10 yıl görev yaptım. İstesem bir 10 yıl daha görev yapabilirdim. Birçok süper lig kulübünden teklif aldım. Ama ilk tercihim Trabzonspor oldu” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler