SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'da 'Oscar' gecesi

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Balıkesirspor'u Oscar Cardozo (2) ve Medjani'nin golleriyle 3-2 mağlup etti.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR 3 - 2 BALIKESİRSPOR
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu
TRABZONSPOR: İbrahim, Zeki (Dk.78 Fatih Atik), Uğur, Aykut, Mustafa, Medjani, Yusuf, Mehmet (Dk.89 Belkalem), Özer, Waris (Dk.87 Soner Aydoğdu), Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
BALIKESİRSPOR: Vukovic, Hasan, Glumac, Aykut, Berkan, Abdulhamit, Bülent, Eray, Muğdat (Dk.76 Burak Çalık), Ermin Zec (Dk.81 Ali Öztürk), Isaac (Dk.67 İlhan Depe)
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Aslan
GOLLER: Dk.35 Medjani, Dk.50, 86 Cardozo (2) (Trabzonspor), Dk.28 Aykut, Dk.69 Eray (Balıkesirspor)
SARI KARTLAR: Medjani, Yusuf, Zeki (Trabzonspor), Abdülhamit, Vukovic (Balıkesirspor)

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Balıkesirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122898/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-balikesirspor-macindan-kareler-154675-myspor)

Trabzon'da karşılaşma Balıkesirsporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu 13 dakikada yaşandı. Gelişen Bordo-Mavili ekibin atağında Mehmet Ekici'nin yaptığı ortaya iyi yükselen Oscar Cardozo güzel de bir kafa vuruşu yaptı fakat Balıkesirspor kalecisi Vukovic aynı güzellikte kurtarış yaptı ve topu kornere çelmeyi başardı.

Dakika 28'de konuk ekipte Eray, orta sahada baskı yapıp topu Uğur'dan kaptığı gibi Muğdat'a verdi. Muğdat da hızla ceza alanı yakınlarına kadar gidip sol çaprazdan ceza alanına giren Aykut'a pasını verdi. Aykut, topu kontrol etmeden karşı karşıya pozisyonda sağ üst köşeye plase vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi:0-1.

35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sert şutu önce üst direğe çarptı ve ardından kale çizgisine çarpıp yükseklik kazandı. Yükseklik kazanan topa kaleci Vukovic ve topu iyi takip eden Medjani yükseldi ama rakibinden daha iyi sıçrayan Cezayirli futbolcu, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi:1-1.

İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-1 eşitlikle gidildi.

50. dakikada Trabzonspor Cardozo'yla üstünlük sayısını elde etti. Sağ kanattan gelişen Bordo-Mavili ekibin atağında Özer'in pasında son çizgiye kadar inen Zeki'nin ceza alanına ortasında Cardozo, topa çok iyi yükseldi ve etkili kafa vuruşuyla topu sol köşeden ağlara gönderdi:2-1.

Dakikalar 69'u gösterdiğinde Gelişen Balıkesirspor atağında Eray, ceza alanı dışı hafif sağ çaprazından sağ üst köşeye etkili bir şut gönderdi ama İbrahim topa uzanmasına rağmen topu ağlara gitmesini engelleyemedi:2-2.

Trabzonspor'u yeniden öne geçiren golü 86. dakikada Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo kaydetti. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında Cardozo, etkili kafa vuruşuyla topu bu kez de sağ köşeden ağlara gönderdi ve karşılaşma 3-2 sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler