SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'ın yeni gözdesi Oğulcan Çağlayan

Trabzonspor'da Ersun Yanal gelecek sezonda kendi kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Takıma birçok takviye yapması beklenen deneyimli teknik adamın takımda en çok görmek istediği oyuncu ise SAİ Kayseri Erciyessporlu genç yıldız Oğulcan Çağlayan.

Trabzonspor'da artık tüm planlar gelecek sezon üzerine yapılıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun son 2 haftada sık sık Ersun Yanal ile bir araya gelerek transferi masaya yatırdığı öğrenildi. Yeni sezon öncesi birçok isimle yollarını ayırması beklenen Karadeniz ekibi, giden oyuncuların yerini daha kaliteli ve genç isimlerle doldurmayı düşünüyor.
Bu isimlerin başında Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Oğulcan geliyor.

Lig'in ilk yarısına Gaziantepspor'da başlayan Oğulcan devre arasında Kayseri Erciyesspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kayseri Erciyesspor formasıyla 8 Lig, 4 Türkiye Kupası maçına çıkan genç yıldız toplam 4 gol kaydetti.

Oğulcan Çağlayan, Fatih Terim'in Galatasaray'da teknik direktörlük yaptığı dönemde Sarı - Kırmızılıların altyapısında antrenmanlara çıkmış ancak yetiştirme bedeli konusunda Bursaspor'la çıkan anlaşmazlık sonrasında Gaziantepspor'a transfer olmuştu.

Genç yıldız hava toplarındaki başarısı ve güçlü fiziğiyle altyapı liglerinde "Yerli Ibrahimovic" olarak nam saldı.

Cardozo'nun yanına takviye yapmak isteyen Ersun Yanal'ın Oğulcan konusunda girişimlere başladığı öğrenildi. Kayseri Erciyesspor'un küme düşmesi sonrası takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılangenç yıldızın teklif gelmesi halinde Trabzonspor'da forma giyecebileceği öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler