SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Royston Drenthe bombası

Sivasspor mağlubiyeti sonrası ligde kalması mucizelere bağlı olan Erciyesspor, PTT 1. Lig'de kulübün mali yapısını zorlayacak oyuncuları elden çıkartmayı planlıyor. Satılması düşünülen isimlerden olan Drenthe'ye Trabzon'un talip olduğu ve transferin kısa sürede bitebileceği belirtildi.

Beşiktaş yenilgisi sonrası eleştiri oklarının hedefinde olan teknik direktör Ersun Yanal, her fırsatta “Bu kadroyu ben kurmadım. Çok eksik olan bölgelerimiz var. Gereken takviyeler yapıldıktan sonra eleştirilerin haklılık payı olabilir” diyor. Bu nedenle de yabancı sınırının kalkacak olmasının ardından kendi 11’ini kurmaya çalışan Ersun hoca, yönetimin de desteğini alarak transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Lige verilen arada Avrupa turuna çıkan Mevlüt Erdinç, Elbin Ekdal, Yunus Mallı ve Tolga Ciğerci ile bizzat görüşen deneyimli teknik adama şimdi de Royston Drenthe’nin önerildiği belirtildi.

Kısa sürede şov yaptı

Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Cardozo gibi yıldızları desteklemeyi düşünen Ersun hoca orta sahayı güçlendirmek için Royston Drenthe’nin transferine yeşil ışık yaktı. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen deneyimli teknik adamın, hem kariyeri başarılarla dolu hem de kısa sürede sergilediği performansla Türk futbolseverlerin gözünün pasını silen Drenthe’nin takıma çok katkı sağlayacağı görüşünde.

İspanya şampiyonluğu yaşadı

Künyesinde Real Madrid, Everton, Feyenoord gibi büyük kulüpler yer alan 28 yaşındaki futbolcu, bir İspanya şampiyonluğu ve bir de İspanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Sakatlıklar yüzünden kariyerinde ciddi derecede düşüş yaşayan ve son durağı Erciyesspor olan Hollandalı futbolcunun buradaki macerası da kısa sürecek. Erciyes’e, Sivasspor’a dramatik bir şekilde son dakikalarda yediği 2 golle 3-2 mağlup olmasının ardından küme düştü gözüyle bakılıyor. Bu nedenle PTT 1. Lig’de elinde tutamayacağı ve kulübün mali yapısını zorlayacak isimleri satış listesine koyan Başkan Ziya Eren, gelecek her teklife sıcak bakıyor. (fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler