SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cardozo neden yedek?

Trabzonspor Teknik Direktörü takımın en golcü ismi Cardozo'nun Beşiktaş maçına neden yedek soyundurulduğunu açıkladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar yapan Ersun Yanal, "Zirveyi ilgilendiren bir maç. Beşiktaş'ın da bizim de kendi hedeflerimiz var. Bu sezon derbilerde kaybettiğimiz tek rakip Beşiktaş'tı. Bugün çok daha farklı bir atmosfer ve bir maç olacak. Trabzon-Beşiktaş derbileri hep özeldir. Rakibimizin gücü ortada. İki takımın da ortaya koyacağı performans sonucu belirleyecek ve umarım kazanan da biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın, Trabzonspor'da ise Cardozo'nun yedek kalmasıyla ilgili olarak ise Yanal, "Demba Ba sanırım yabancı sınırına takıldı. Bizde ise Cardozo daha önceleri bayağı takılmıştı. Cardozo'nun geçirdiği ciddi bir enfeksiyon var.
Bu hafta da bizimle iki antrenmana çıktı. Baştan kullanmak istkemedik. Çok yorgun. İç sahada oldukça güçlü bir performansı var. Önemli değil, her takımda bir çok oyuncu oynamayacaktır. Bu maçta sonucu belirleyecek olan son vuruşlar olabilir ama takımın ortaya koyacaığı performans daha önemli olacaktır" diye konuştu.

Başakşehir ve Bursaspor'un puan kaybettiği haftada avantaj yakaladıklarını söyleyen Yanal, "İçeride bir Bursaspor maçı var. Avantajlıyız. O maçı kazanıp, bu avantajı kullanıp bundan sonraki maçları da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler