SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'a iki şok birden

Ligde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor’da Cardozo ve Mehmet Ekici kadroya alınmadı.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda başarısız bir karne ortaya koyan ve oynadığı 13 deplasman maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir viraj niteliği taşıyan Gençlerbirliği maçına as oyuncularından yoksun çıkmak zorunda kalacak.

DÖRT ÖNEMLİ EKSİK

Trabzonspor’da 4 gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu tanısıyla ağızdan ve damar yoluyla yoğun antibiyotik ve semptomatik tedavi programına alınan Oscar Cardozo, karşılaşmada forma giyecek durumda olmadığı için Ankara’ya götürülmedi.

Ayrıca dünkü sabah antrenmanı öncesi sol kasığında ağrı şikayetiyle kontrolden geçirilen ve ileri tetkikleri yapılan Mehmet Ekici’nin de bu hafta dinlendirilmesine karar verildi.

Bordo mavililerde, Galatasaray karşılaşmasında yedek kulübesinde iken ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Özer Hurmacı da cezası nedeniyle Ankara’da takımını yalnız bırakacak. Sakatlığı yeni geçen ancak gerekli form düzeyine ulaşamayan Belkalem de Ankara’ya götürülmeyen oyuncular arasında yer aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler