SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkede Fırtına kopacak

Beşiktaş'ın 2012'de şampiyon, Pınar Karşıyaka'nın ise 2013'te final oynadığı EuroChallenge'ta bu sene sahne Medical Park Trabzon'un.. Basketbolda tarihinde ilk kez Avrupa’da 4’lü final oynayacak olan bordo mavililer, EuroChallenge Final Four’una ev sahipliği yapıyor. Trabzon bugün 19.00’da Energia’yla karşılaşacak, 16.30’da ise Nanterre ile F.Skyliners kozlarını paylaşacak.

EuroChallenge'ta oynadığı 14 maçta sadece 1 yenilgi alarak Final Four’a kalan Trabzonspor Medical Park, ev sahibi olduğu turnuvada mutlu sona ulaşarak ilk Avrupa Kupası’nı kaldırmak istiyor.

Final Four’da bugünkü rakibi Rumen Energia, deplasmandaki kötü performansıyla biliniyor.

Dwight Hardy, Stipanovic, Bost, Velickovic ve Sean Marshall gibi önemli oyunculara sahip olan temsilcimiz, öncelikle Energia’yı devirip pazar akşamı oynanacak finale yer ayırtmayı planlıyor.

NANTTERRE TEMPOSUYLA AĞIR BASIYOR

Kupada oynadığı 7 dış saha karşılaşmasından 2 galibiyet çıkarabilen Rumen ekibinin en etkili silahı, 15.8 sayı ve 7.9 ribaund ortalamasıyla oynayan Yunan Pivot Glyniadakis olarak göze çarpıyor.

Diğer yarı finalde ise müthiş tempoyla oynayan Fransa Ligi ikincisi Nantterre, savunması ve Robertson'ın etkili oyununun öne çıktığı Skyliners karşısında favori durumda.

TURNUVA TAKVİMİ

BUGÜN

16.30: Nanttrre-F.Skyliners
19.00: Energia-Trabzon MP.

PAZAR

16.30: 3.'lük maçı
19.00: Final maçı

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler