SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor'

Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.'nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Fenerbahçe otobüsüne yönelik geçtiğimiz 4 Nisan Cumartesi gecesi Sürmene ilçesinde silahlı saldırı olayına karışan 2 kişinin gözaltında tutulduğu Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu süpriz bir ziyarette bulundu.

FENERBAHÇE SALDIRISINDA FLAŞ GELİŞME! 2 KİŞİ YAKALANDI

"GENEL ANLAMDA BİLGİ ALDIM"
Hacıosmanoğlu saat 15:00 sularında geldiği Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ayrıldı. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, emniyet müdürlüğüne bilgi almak için geldiğini belirtti. Trabzonspor Başkanı, gazetecilerin ormanlık alanda bulunan tüfek ve parmak izi gibi konulardaki sorularına ise "Ben genel anlamda bilgi aldım. Teknik konuları ben bilmem. Teknik konuları emniyet değerlendirir" cevabını verdi.

Öte yandan, bordo mavili ekibin başkanı emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada yanına gözaltındaki zanlıların akrabaları gelerek, gözaltındaki kişilerin suçsuz olduğunu gerçek suçluların dışarıda olduğunu ve bu yapılanın Trabzon'a bir komplo olduğunu söyledi.

Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi. Araçtan inmeyen Hacıosmanoğlu ise, "Soruşturma sürüyor. Delliler değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin" dedi.

Hacıosmanoğlu basın mensuplarının tüfeğin üzerindeki parmak izi ile şüphelilerin parmak izlerinin eşleşip eşleşmediği yönündeki sorularına, "Bunlar teknik konular, bilmiyorum" diye yanıt verdi.

Daha sonra da Trabzon Valiliği'ne giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaklaşık 10 dakika sonra bir açıklama yapmadan ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler