SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor evinde kaybetmiyor

Spor Toto Süper Lig 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor'u Cardozo ve Deniz Yılmaz'ın gölleriyle 2-0 mağlup etti. Bordo-Mavililer evinde oynadığı son 5 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: İlker Meral, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Uğur, Medjani (Dk.78 Zeki Yavru), İshak (Dk.50 Mustafa Akbaş), Aytaç (Dk.61 Aykut Demir), Fatih, Mehmet, Özer, Deniz, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Emrah, İsmail, Bilal, Güray, Tolga, De Castro, Lualua, Douglas, Zokora (Dk.46 Vaz Te), Brunov (Dk.72 Gekas), Kadir
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos

GOLLER: Dk.26 Cardozo Dk.67 Deniz Yılmaz (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Ekici (Trabzonspor), ismail, Güray (Akhisar Belediyespor)

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Akhisar maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122321/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-akhisar-macindan-kareler-154491-myspor)

Hüseyin Avni Aker'de karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında her iki takımda gole çok yaklaştı. 5. dakikada Akhisar Belediyespor Güray'ın şutunda direği geçemedi, 10. dakikada ise Trabzonspor Deniz Yılmaz'la direğe takıldı.

26. dakikada gelişen Trabzonspor atağında sol çaprazdaki Deniz'e gönderilen uzun topta Deniz topu kafasıyla Mehmet Ekici'ye indirdi. Mehmet topu kontrol edip yerden Cardozo'ya pasını attı ve Cardozo da penaltı noktası yakınlarından topuğuyla harika bir vuruşu yaptı ve topu sol köşeden ağlara gönderdi:1-0.

Golden sonra Akhisar Belediyespor hızlı oyuncusu Lualua ile etkili olmaya çalıştı fakat ileride yalnız kalan yıldız futbolcu Trabzonspor defansı arasında adeta ediyip kayboldu.

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Bordo-Mavililerin yıldız ismi Mehmet Ekici ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkardı. Kaleci Emrah'ın yumrukladığı top daha sonra da direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Ersun Yanal'ın öğrencileri soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha yavaş başladı. ikinci 45 dakikalık bölümde Trabzonspor'da ilk önce İshak Doğan daha sonra da Aytaç Kara sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

68. dakikada sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada, ceza alanının ilk metresi içinde kafalardan seken topa Deniz, kaleye arkası dönük olmasına rağmen çok iyi bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi:2-0.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler