SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'a istifa şoku

Trabzonspor, sahasında yapacağı Akhisar maçında yenilirse gelecek sezon Avrupa’ya gitme yolunda önemli bir yara alacak. Bordo-Mavili taraftar gruplarının olası kayıpta Ersun Yanal’ı istifaya davet etmeye hazırlandıkları belirtildi.

Trabzonspor’un ligdeki son maçta Gaziantep’e 2-0 yenilmesi moralleri bozdu. Gelecek sezon Avrupa’da olmak için ligi 4’üncü bitirmek isteyen Fırtına, 40 puanla 6’ncılıkta.

Bordo-Mavili taraftarların ise futboldan rahatsızlık duydukları kaydedildi. Yabancılardaki düşüş ve gerektiği gibi yararlanılamaması da eleştiri konusu. Yarın, Avni Aker’deki Akhisar maçından da beklenmedik bir sonuç çıkarsa Avrupa yolunda bir yara daha alınmış olacak. Olası kayıpta taraftarların teknik direktör Ersun Yanal’ı istifaya davet etmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Constant zirvesi maç sonrası

Bu arada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Yanal arasında da kaos derecesine varacak bir gerilim olduğu öne sürüldü. İki ismin özellikle Constant’ın kadro dışı bırakılması olayında ciddi şekilde karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Başkan oyuncunun affını isterken Yanal ise ısrarla idmanlara bile almıyor.

Hacıosmanoğlu ile Yanal’ın yaklaşık 2 haftadır hiç görüşmedikleri kaydedildi. İki isim arasında Constant için dün yapılması planlanan zirvenin ise Akhisar Belediye maçı sonrasına kaldığı belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler