SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor 'Gazi' oldu

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, konuk olduğu Gaziantepspor'a Chibuike ve Muhammed Demir'in golleriyle 2-0 mağlup olarak Lig'de 2015 yılındaki ilk yenilgisini aldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

GAZİANTEPSPOR 2 - 0 TRABZONSPOR

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Cem Satman, Adil Sinem

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Chibuike, Şenol, Erdem, Muhammet, Mustafa (Dk.72 Oğuzhan), Chico, Barış, Vranjes (Dk.78 Muhammed İldiz), Gomes

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

TRABZONSPOR: Hakan, Salih (Dk.67 Özer), Uğur, Bosingwa, Mustafa(Dk.46 Musa Nİzam), Medjani, Fatih, Mehmet, Erkan, Sefa (Dk.58 Deniz), Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Dk.34 Chibuike, Dk.81 Muhammed (Gaziantepspor)

SARI KARTLAR: Vitor, Erdem, Chibuike (Gaziantepspor), Cardozo, Erkan, Medjani, Bosingwa (Trabzonspor)

[Maçtan kareler-![Gaziantepspor - Trabzonspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122252/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/gaziantepspor-trabzonspor-macindan-kareler-154461-myspor)

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının en formda takımı konumunda bulunan Trabzonspor ile 4 maçtır galibiyete hasret kalan ve çıkış arayan Gaziantepspor'u karşı karşıya getiren mücadele takımların temkinli oyunlarına sahne oldu.

Mücadelede ilk gol Kırmızı-Siyahlı ekipten geldi. 34. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Joao Vitor pasını Barış Yardımcı'ya verdi. Barış, bekletmeden ceza alanı içinde ortasını yaptı. John Chibuike, Uğur Demirok'a rağmen topu diziyle önüne indirdikten sonra sağ ayağıyla topun gelişine vurdu ve kaleci Hakan Arıkan'ın bakışları arasında topu ağlara gönderdi: 1-0.

Karşılaşmada Trabzonspor'un son haftalardaki oyunundan eser yoktu. Rakip kaleye gitmekte güçlük çeken Bordu-Mavililer ilk yarıda etkili bir atak geliştiremedi. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla gittiler:1-0.

İkinci 45 dakikada da ilk yarıda olduğu gibi sahada pozisyon açısından vasat bir futbol vardı. Skor üstünlüğünü korumayı amaçlayan Gaziantepspor oyunun temposunu düşürerek oyunu soğutmaya çalıştı. Bordo-Mavililer ise Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı gibi gole yakın isimleri oyuna alarak gol yollarında etkili olmaya çalıştılar.

Dakikalar 81'i gösterdiğinde Okan Buruk'un öğrencileri kaleyi karşıdan gören pozisyonda serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Muhammet Demir, fileleri havalandırarak takımını rahatlatan golü kaydetti: 2-0.

Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Gaziantepspor 2-0'lık skorla mücadeleyi galip bitirdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler