SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Constant'tan Ersun Yanal'a: 'Sen gezerken...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Gineli futbolcu Kevin Constant arasında, İtalya dönüşü uçakta gergin anlar yaşandığı ortaya çıktı.

Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal ile futbolcu Kevin Constant arasındaki krizin ayrıntıları ortaya çıktı.

Vatan'ın haberine göre, ikili arasındaki sıcak savaşın gerekçeleri, iddia edilenden daha farklı.

İddia; Napoli maçında ilk ll’de olmadığını görünce isyan eden Gineli yıldızın, izin gününde gittiği Batum’daki bir gece kulübünde bordo-mavili taraftarlarla alkol ve sigara içerken çektirdiği fotoğraflar yüzünden kadro dışı bırakıldı yönündeydi.

Ancak, tecrübeli futbolcunun Batum ziyaretinin haftalar önce olduğu, asıl krizin Napoli dönüşü yaşandığı ortaya çıktı.

27 yaşındaki futbolcu, 1-0 kaybedilen maçın dönüşünde teknik heyetten bir günlük izin istedi. Ancak bu isteği kabul görmeyince, yüksek ses tonuyla uçakta Ersun Yanal'a şunları söyledi:

“Kendinize yakın oyunculara izin veriyorsunuz. Kasımpaşa maçından sonra Hakan Arıkan’ın İstanbul’da kalmasına ‘Tamam’ demiştiniz. Kendiniz bile eğlenmek için çoğu zaman İstanbul’a gidiyorsunuz. Hatta antrenmanlara gelmediğiniz zamanlar bile oldu. Ancak bize gelince izin yok! Biz insan değil miyiz?”

Bordo - Mavili yöneticilerin de olduğu dönüş uçağında yaşanan bu gelişme Ersun Yanal'ı çok sinirlenirken, Napoli’de kulübede oturtulan Constant, Kardemir Karabük’te ise tribüne çıkartılıdı.

Futbolcuya af çıkıp çıkmayacağı konusu merak edilirken, haberde, Ersun Yanal’la bordo-mavili yönetim bir haftada 2. kez karşı karşıya geldiği hatırlatıldı. Yanal'a yakınlığıyla bilinen menajer yardımcısı Okan Selçuk Kartal’ın işine son verilmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler