SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor - Karabükspor (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında Trabzonspor sahasında Karabükspor'u ağırlıyor.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR

STAT: H. AVNİ AKER

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

YAYIN: Ligtv ve Mynet Canlı Anlatım

TRABZONSPOR: Hakan, Fatih, Bosingwa, Aykut, İshak Doğan, Aytaç Kara, Sefa, Özer, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Oscar Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

KARABÜKSPOR: Boy Waterman, Bertül, Murat, Mabiala, Emre Özkan, Ahmet İlhan, Musa, Sow, Onur, Traore, Joseph Akpala

TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Karabükspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122148/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-karabukspor-macindan-kareler-154394-myspor)

TRABZONSPOR YARA SARMA PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçerek Spor Toto Süper Lig'de üst sıralar için iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin ikinci yarısında sahasındaki 3 maçını da kazanan Trabzonspor'da Belkalem ve Yatabare sakatlıkları, Medjani ise sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

17. sırada yer alan Karabükspor ise yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yönetiminde ilk maçına çıkacak.

TRABZONSPOR 8-3 KARABÜKSPOR

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacağı maçla lig tarihinde 16'ncı kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 15 maçta bordo-mavililerin rakibi karşısında galibiyetlerde 8-3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 28 kez havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü.

İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 7 maçın 6'sını Trabzonspor kazanırken Kardemir Karabükspor ise 1 maçta galip geldi. Ligin ilk yarısında Karabük'te oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım, 3-0 gibi farklı bir sonuçla kazanmayı başarmıştı.

TRABZONSPOR'DA 3 SAKAT, 1 CEZALI

Bordo-mavililerde, maç öncesinde Belkalem, Yatabare ve Onur Recep Kıvrak'ın sakatlıkları bulunuyor. Medjani ise karşılaşmada kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

KARABÜKSPOR'DA 7 EKSİK VAR

Kardemir Karabükspor, deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın antrenmanlarını pazar günü tamamladı. Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Tanju, Erdem ve Emre Güngör katılmadı. Hakan, Emre Özkan, Aykut Akgün ve Alpay ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler