SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu çıldırttı

Kasımpaşa karşısında 2 puan kaybeden Bordo - Mavililer’de Ersun Yanal maçtan sonra direkt Bodrum’a gitti. Bu gelişme üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yanal’la toplantı kararı aldığı öğrenildi.

Ligde kötü bir dönem geçiren Trabzonspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Vahid Halilhodzic’in gönderilmesinin ardından, takımı toparlaması ve üst sıralara çıkarması için getirilen Ersun Yanal şu ana kadarki performansıyla hem yönetimin hem de taraftarların beklentilerini karşılayamadı. Sakat, cezalı ve Afrika Kupası’na giden oyuncular derken bir türlü istikrarlı ilk 11 kuramamaktan şikayet eden Ersun hocanın, son vukuatı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun büyük tepki vermesine yol açtı.

Trabzon’a dönmedi

Kasımpaşa’yla son dakika golüyle 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, maçtan sonra direkt Bodrum’a gitti. Takımla birlikte Trabzon’a dönmediği belirtilen tecrübeli hocanın bu hamlesinin Başkan nezdinde memnuniyetsizlikle karşılandığı ve ciddi derecede rahatsızlık yarattığı öğrenildi. Başkan’ın da yaşanan gelişmeler üzerine Ersun hoca ile toplantı kararı aldığı ileri sürüldü. Fenerbahçe’nin başında bulunduğu dönemde özel hayatındaki hareketliliğiyle magazincilerin yakın markajında olan tecrübeli teknik adam, Aziz Yıldırım tarafından da eleştirilmişti.

Yönetim kanadı da tepkili

Napoli maçı öncesi takımına 1 günlük izin veren deneyimli teknik adamın bugün Trabzon’da olması bekleniyor. Kritik viraj öncesi Yanal’ın Bodrum’a gitmesinin Başkan kadar yönetim kanadından da yüksek seslerin çıkmasına neden olduğu konuşuluyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler