SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitirim ikili yine iş başında

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında SAİ Kayseri Erciyesspor'u konuk etti.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR 2 - 1 SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Süleyman Özay

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Aykut, Musa, Salih (Dk.30 Mustafa Akbaş), Sefa, M. Ekici (Dk.67 Soner), E.Zengin, Özer, Fatih (Dk.81 Ferhat Yazgan), Cardozo

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Cenk, Emre, Caner, Anıl, Edinho, Yasin (Dk.81 Björn Vleminckx), Drenthe, Barış,Necati (Dk.67 Serdar Gürler), Mehmet (Dk.76 Murat Yıldırım)

GOLLER: Dk.22 Mehmet Ekici, Dk.45+1 Cardozo (Trabzonspor), Dk.56 Anıl (Erciyesspor)

SARI KARTLAR: Bosingva, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih Atik, Cardozo (Trabzonspor), Yasin (Erciyesspor)

KIRMIZI KART: Dk.90+3 Edinho (Erciyesspor)

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Kayseri Erciyesspor](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121955/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-kayseri-erciyesspor-154246-myspor)

Geçtiğimiz hafta Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Bordo-Mavililer Erciyesspor maçına da fırtına gibi başladı.

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren Ersun Yanal'ın öğrencileri Kayseri Erciyesspor kalesinde etkili olmayı başardı.

Gelişen Trabzonspor atağında Erciyesspor'un yeni transferi Drenthe'nin darbesiyle Mehmet Ekici yerde kaldı. Topun başına geçen Mehmet yaptığı harika vuruşla kaleci Gökhan'ı avladı ve takımını 22. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra oyun yeniden başladı. 30. dakikada Erciyesspor'lu futbolcuyla girdiği hava topu mücadelesi sonucunda yerde kalan Salih Dursun sahayı ambulansla terketti.

Mehmet Özdilek'in öğrencileri beraberliği yakalamak için Necati'yle etkili olmaya çalıştı fakat kaleci Hakan'ı geçmeyi başaramadı.

İlk yarının son dakikasında sağ kanattan Bosingva'nın yaptığı ortaya çok iyi yükselen Oscar Cardozo ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti:2-0.

İkinci yarı Erciyesspor'un baskısıyla başladı. İlk yarının tersine ikinci yarıda rakibini bunaltan, golü arayan bir Erciyesspor vardı sahada.
Mehmet Özdilek'in öğrencilerinin bu baskısı 56. dakikada sonuç verdi. Eski bir Trabzonspor'lu olan Barış Memiş'in ortasına arka direkte iyi yükselen Anıl aradaki farkı bire indiren golü kaydetti:2-1.

Golden sonra toparlanan Trabzonspor ilk yarıda olduğu gibi Erciyes kalesine yeniden etkili gelmeye başladı. 70. dakikada yine Bosingva'nın sağ kanattan yaptığı ortayı Cardozo kontrol etti. Kaleye sert bir şut gönderen Paraguaylı yıldız bu sefer kaleci Gökhan'a takıldı.

Maçın son bölümlerinde tehlikeli gelişen Erciyesspor atağında Murat'ın şutu direkten döndü.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Bordo-Mavili ekip geçen hafta Sivasspor ağlarını havalandıran Mehmet ve Cardozo'nun golleriyle SAİ Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler