SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Waris'e Premier Lig'den kanca

Trabzonspor'da büyük umutlarla transfer edilen Waris Majeed, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Fransız ve Katar kulüplerinin takibe aldığı 23 yaşındaki futbolcuya son olarak da Swansea'nın talip olduğu öne sürüldü.

Trabzonspor'da 6 milyon Euro gibi yüksek bir rakamla yapılan Waris Majeed transferi dikkatleri çekmişti. Spartak Moskova’dan alınan Ganalı futbolcu, verilen şanslara rağmen henüz beklenen patlamayı yapamadı.

Gidecekler listesinde olduğu iddia edilen Waris’e bir talip daha çıktığı ileri sürülüyor. İngiliz ve Gana basının haberine göre, Fransız ve Katar kulüplerinin radarında olan Waris için şimdi de Swensea’nın devreye girdiği yazıldı.

Haberlerde, Wilfried Bony’i Manchester City’ye 32 milyon Pound’a satan Swansea teknik heyetinin oluşan boşluğu Waris ile doldurmayı planladığı yazıldı.

İmzalar sezon sonunda

UEFA’nın, “Bir futbolcu, aynı sezon içerisinde en fazla 2 takımda oynayabilir” kuralının bu transfere engel olduğu ileri sürüldü. Ganalı oyuncu sezon başında Spartak Moskova formasıyla resmi maçta boy göstermişti. Bu yüzden tarafların şimdiden ön protokol yapıp, imzaların sezon sonunda atılması yönünde mutabakata varacağı iddia ediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler