SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'un gücü Keçiören'e yetmedi

Ziraat Türkiye Kupası B grubu 5. maçında Trabzonspor 2. Lig temsilcisi Keçiörengücü ile Avni Aker Stadı'nda 0-0 berabere kaldı.'Zayıf' rakibini iki maçta da yenemeyen Bordo-Mavili ekip bu skora rağmen gruptan çıkmayı garantiledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR 0 - 0 KEÇİÖRENGÜCÜ

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Hakan Ceylan, Nihat Samuk, Ahmet Şimşek

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Aykut, Mertcan (Dk.61 Mustafa Akbaş), Yusuf, Fatih Atik, Mehmet (Dk.54 Soner Aydoğdu), Sefa, Özer, Erkan, Cardozo.

KEÇİÖRENGÜCÜ: Ulaş, Sinan, Onur Nasuhoğulları, Hüseyin, Abdurrahman Emir Alagöz, Efe Can Çölbekler, Mustafa Kayabaşı (Dk. Serdar), Yıldıray Koçal, Mehmet Yılmaz, Engin Güngör (Dk.70 Özkan), Doğan Karakuş (Dk.46 Emre)

SARI KARTLAR: Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Aykut Demir (Trabzonspor), Mustafa Kayabaşı, Ulaş (Keçiörengücü)

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Keçiörengücü maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121936/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-keciorengucu-macindan-kareler-154231-myspor)

Ziraat Türkiye Kupası B grubu 5. maçında Trabzonspor 2. Lig temsilcisi Keçiörengücü ile Avni Aker Stadı'nda karşılaştı.'Zayıf' rakibini iki maçta da yenemeyen Bordo-Mavili ekip bu skora rağmen gruptan çıkmayı garantiledi.

Maça gelirsek; tatsız tuzsuz bir bir karşılaşmaydı. 1 TL'lik biletlere rağmen Hüseyin Avni Aker Stadı'nın trübünleri dolmadı. Erkan Zengin transferi Karadeniz şehrine renk getirmemiş olsa gerek. 21. dakikada Cardozo'nun direkten dönen topu dışında ilk yarıda net bir pozisyon olmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi Trabzonspor'un baskısıyla başladı. Bordo-Mavili ekip Cardozo, Erkan, Özer'le posizyonlar buldu fakat Keçiörengücü'nün tecrübeli kalecisi Ulaş'ı geçmeyi başaramadı.
Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler