SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor - Keçiörengücü (CANLI)

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5’inci haftasında bu akşam sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını kazanarak son maçlardan önce gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

TRABZONSPOR - KEÇİÖRENGÜCÜ

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 18:00

HAKEMLER: Hakan Ceylan, Nihat Samuk, Ahmet Şimşek

YAYIN: A Haber ve MYNET Canlı Anlatım

İlk 11'LER

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Aykut, Mertcan, Yusuf, Fatih Atik, Mehmet, Sefa, Özer, Erkan, Cardozo.

KEÇİÖRENGÜCÜ: Ulaş, Sinan, Onur Nasuhoğulları, Hüseyin, Abdurrahman Emir Alagöz, Efe Can Çölbekler, Mustafa Kayabaşı, Yıldıray Koçal, Mehmet Yılmaz, Engin Güngör, Doğan Karakuş

B Grubu'nda 8 puanla lider durumda bulunan Bordo - Mavililer, beşinci maçında rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında bu akşam sahasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Başkentte yapılan ilk maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan ve grupta 4 hafta sonunda 8 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor. Milli takım kamplarında olan Constant, Yatabare, Medjani ile sakatlıkları bulunan Onur, Deniz, Belkalem ve Waris takımda yer alamayacak.

Biletler 1 lira

Bu sezon taraftarlarını yanına çekmek için bilet fiyatlarında, kombine kartlarda indirim yapan bordo-mavili kulüp, Keçiörengücü biletlerini de 1 liradan satışa çıkardı. VIP tribünü hariç bütün tribünlerin bilet fiyatlarını 1 lira olarak belirleyen yönetim kurulu, kadın ve çocuklar için de kapalı tribünü aynı ücret karşılığında ayırdı.

Trabzonspor garantilemek istiyor

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 2 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu topladığı 8 puanla, 5’er puanlı Keçiörengücü ve Akhisar Belediyespor’un önünde lider durumda bulunan Trabzonspor, bu akşam ki maçı kazanması halinde üst tura çıkmayı garantileyecek. Gruptaki son maçını Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor, sahasında Keçiörengücü’nü yenerek işini şansa bırakmak istemiyor.

Sakatlıkları nedeniyle ligdeki Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyen Uğur, Waris ve Belkalem’in teknik kadro tarafından maçta riske edilmesi beklenmiyor.

Özel bir çalışmaya tabi tutulan yeni transferlerden Erkan Zengin’in de Ersun Yanal tarafından kadroya alınacağı fakat ilk 11’de oynatılmasının düşünülmediği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler