SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan Tolgay hamlesi

Transferde durmak bilmeyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın anlaşmaya çok yakın olduğu Tolgay Arslan'a yeni bir teklif sunarak öne geçti. Hamburglu oyuncuya kenti tanıtan CD de yollandı.

Erkan Zengin'de mutlu sona ulaşan Trabzonspor, Beşiktaş ile girdiği Tolgay Arslan rekabetinde de öne geçti. Gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katmayı çok isteyen bordo-mavililer, Hamburg ve futbolcuya yaptığı teklifte artırıma gitti. Futbolcunun menajerliğini de yapan babası Erhan Arslan'ın, "Trabzonspor'un önerdiği rakam çok düşük" açıklamasından sonra harekete geçen bordo-mavililerin maç başı ücretlerle birlikte 2 milyon Euro'yu aşan yeni teklifi, Beşiktaş'ın önerdiği yıllık 1.25 milyon Euro'nun çok önüne geçti.

'ERSUN YANAL'LA GÖRÜŞTÜK'

Düşünmek için zaman isteyen Tolgay'a, Bordo - Mavililer, kenti tanıtan CD bile yolladı. Görüşmelerin bugün resmiyet kazanması beklenirken, Beşiktaş'ın yeni bir hamle yapıp yapmayacağı merak konusu... Bu arada Tolgay'ın babası Erhan Arslan bir televizyona yaptığı açıklamada, "Ersun Yanal'la daha önce görüşme yaptık. Beşiktaş da önemli bir teklif sundu... Karar Tolgay'a kaldı" dedi. (sabah)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler