SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu maçlar para kazandırır

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, mynet.com için günün önemli maçlarını yorumladı.

104 TRABZONSPOR-SİVASSPOR 4-6 Gol 2.40

Trabzonspor maçın favorisi ancak sezonun ilk yarısında o kadar farklı performanslar sergilediler ki Sergen Yalçın ile toparlanmış Sivasspor karşısında güvenmek zor. Halbuki aynı orandan 2.5 Üstü ve hatta biraz risk alarak 4-6 Gol çok daha uygun. Trabzonspor’un Avni Aker’deki son 10 resmi maçının 8’si 3.5 Üstü bitti ve bu maçlarda ortalama 4.7 Gol atıldı. Misafir ekip de ara transferde önemli takviyeler yaptı.

103 KONYASPOR-BURSASPOR İY 0 2.00

Bursaspor lig arasına Konyaspor’a nazaran çok daha formda girmişti. Eğer arada takımların durumu çok değişmediyse ben misafir ekibin kaybetmesini beklemiyorum. Ayrıca Konyaspor Aykut Kocaman ile fazlası ile kontrollü oynuyor. Özellikle de maçın başında fazla risk almıyorlar. Aykut hoca ile hiçbir lig maçın ilk yarısını önde kapatamadılar ve onun yönetiminde ilk 45 dakikalarda sadece 1 gol atabildiler. Bu bağlamda İY0 da güzel bir alternatiftir. 

 

CAMBRIDGE-M.UNİTED 3.5 Üstü 

M.United QPR deplasmanında oynadığı son lig maçında çok etkili hücum yaptı. Falcao biraz gününde olsa rahat “hattrick” yapabilirdi. FA Cup da lig şampiyonluğunun çok zorlaştığı ve lig kupasından elendikleri için önemseyecekleri bir kulvar. Oran yükseltmek için H2 veya tüm sezonda olduğu gibi son maçta da United’ın çok pozisyon vermesi nedeniyle 3.5 Üstü uygun. 


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler