SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Zengin artık Trabzonspor'da

Uzun süredir "Fenerbahçe'ye mi Trabzonspor'a mı gidecek?" tartışmalarının içinde olan Erkan Zengin sonunda imzayı attı.

Fırtına, yılın çalımını atıp Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal, özel uçakla İsveç'e uçtu.

Üçlü, Stockholm'deki evinde ziyaret ettikleri Erkan'ı ikna etti. Tüm pürüzler giderildikten sonra el sıkışıldı. Daha sonra akşam saatlerinde Türkiye'ye harekete geçildi.

Fenerbahçe ile yıldız futbolcu için amansız bir transfer savaşına giren Fırtına, finalde zaferi gördü. Operasyonun son aşaması dün gerçekleşti. Erkan'la yapılan son görüşmenin ardından Bordo-Mavililer, İsveç'e çıkarma kararı aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal sabah saatlerinde özel bir uçakla İsveç'e uçtu. Üçlüye, Ersun Yanal'ın menajeri Metin Korkmaz da eşlik etti. Stokholm'de Erkan'ın evinde gerçekleşen görüşme sonrası, tüm kırgınlıklar rafa kaldırıldı. Taraflar el sıkıştı. Daha sonra ise özel uçakla tekrar Türkiye'ye hareket edildi.

'Trabzon'da oynamam demişti'

Erkan'ın Trabzonspor'a transferi daha önce sarfettiği sözleri akıllara getirdi. Yıldız futbolcu, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım. Trabzonspor'a gitmem. Ya Fenerbahçe'de oynarım ya da İsveç'e geri dönerim" açıklaması yapmıştı. Yıldız futbolcunun bu sözleri Trabzon cephesinden büyük tepki çekmiş, yönetimi de zor durumda bırakmıştı.

Bonservisi 2 milyon 250 bin Euro

Trabzonspor, Erkan için bonservis bedeli olarak Eskişehirspor'a 2 milyon 250 bin Euro ödeyecek. Karadeniz ekibinin bu miktarı Es Es'e taksitler halinde ödeyeceği ifade edildi. Erkan Zengin'e yapılacak ödemenin ise bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılacak (KAP) duyurudan sonra netleşmesi bekleniyor.

Peki Erkan Zengin ne kadar kazanacak?

Transferde Fenerbahçe'yle yarışa giren ve Erkan'ı adeta Kanarya'nın elinden kapan Fırtına, bonservis bedelinin yanında tecrübeli oyuncuya da hatrı sayılır bir rakam ödeyecek. Erkan, Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon euro kazanacak...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler