SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan tehdit gibi açıklama: Erkan bize gelmezse...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aslan, Erkan’ın Fenerbahçe’nin değil, İstanbul’un cazibesine kapıldığını söyledi. “Orayı anlatıp beynini yıkamışlar. Transfer olmazsa olan biteni açıklayacağız. Tezgâh var” dedi.

Pembe diziye dönen Erkan Zengin transferiyle ilgili Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan çarpıcı açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncunun “Fenerbahçe’den başka yerde oynamam” dediği iddialarını yalanlayan Bordo-Mavili idareci, oyuncunun kandırılmaya çalışıldığını ifade etti.

“TRABZONSPOR'U ANLATIYORUZ”

Erkan Zengin’in “İlla Fenerbahçe’ye gideceğim” demediğini ifade eden Aslan “Bunu söyleyenler, bir kulüp adına ayakçılık yapan ‘çakma’ menajerler! Biz Erkan ile irtibat halindeyiz. Ben bile, bazen İstanbul’daki teklifleri düşünüyorum. Arkadaşlar ‘Gel buradaki üniversitelerde çalış’ diyorlar. Erkan’ın aklının çelinmesinde esas etken, İstanbul’un cazibesi. Herhangi bir takım değil. İstanbul’a hasta olmayan futbolcu yok ki. Ama biz de ona anlatıyoruz; Trabzon’un farkını, olumlu taraflarını, futboluna olumlu etki edeceğini. Hocamız istiyor. Katkısı olacağını düşünüyoruz” dedi.

"ONA HEP İSTANBUL'U ANLAŞMIŞLAR"

Transferi gerçekleştirdiği takdirde Erkan’ın Fenerbahçe ile ilgili bir açıklamada bulunmasına da gerek olmadığını dile getiren Aslan “Buraya gelmesi zaten en büyük açıklama olacaktır. Adamın beynini yıkamışlar. İstanbul’u anlatıp durmuşlar. O da dinlenmek için İsveç’e gitti. Biz onun gerçek menajeri, Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Risp ile görüştük. Risp bize o sözlerin Erkan’a ait olmadığını söyledi” diye konuştu.

“BİZ KİMSEYE PARA VERMEDİK!"

Her şeye rağmen Erkan’ı zorla alamayacaklarını da vurgulayan Asbaşkan Aslan sözlerini şöyle noktaladı: “İkna etmeye çalışacağız. Olmazsa, şimdiye kadar olan biteni kamuoyuna açıklayacağız. Bir sürü tezgâh var. Biz Eskişehir’e, Erkan’ın alacağını (800 bin euro) ödeyebilmesi için para vermişiz! Böyle bir saçmalık olabilir mi? Eskişehir kulübüne bu kadar kolay hakaret edilebilir mi?”

ÜÇ CEPHEDE YERLİ HAREKÂTI

Trabzonspor yerli transferinde 3 cephede savaşıyor. Erkan Zengin’i ikna turlarını sürdüren Bordo-Mavililer defansının sağı için Bursa- spor’dan Şener Özbayraklı’ya teklifte bulundu. Bu oyuncu için Yeşil-Beyazlı kulübün 3,5 milyon euro istediği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Kasımpaşa’dan da forvet Adem Büyük ile ilgilenen Karadeniz ekibi İstanbul ekibinin teknik patronu Şota’yı ikna etmeye çalışıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler