SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal için ilginç iddia

Trabzonspor'un Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalmasına Trabzon basını sert tepki gösterdi. Taka Gazetesi, “Balıkesirspor 3 forvetle, Ersun Yanal ise Fener’in ajanı gibi Cardozo’suz sahaya çıktı. Cardozo senin gözüne girsin!” başlığını attı.

Trabzonspor’un Balıkesirspor karşısında 2-2’lik beraberliği son anda kurtarması üzerine yerel gazeteler Teknik Direktör Ersun Yanal’a çok sert eleştiriler yöneltti.

Taka Gazetesi, “Balıkesirspor 3 forvetle, Ersun Yanal ise Fener’in ajanı gibi Cardozo’suz sahaya çıktı. Cardozo senin gözüne girsin!” başlığıyla, Yanal’a bugüne kadar yapılan en sert eleştiriyi yöneltti. Gazete ayrıca, hakemin kötü yönetimi ve haksız penaltı kararıyla ilgili olarak da, “Kupamızı vermediler, Trabzonspor’u birbirine düşürdüler, şimdi de sahada doğruyorlar. Federasyon ve MHK Hacıosmanoğlu’nu istemiyor, acısını milyonlarca taraftardan çıkarıp komik penaltılar veriyorlar... Seyredecekseniz, bırakın gidin” sözleriyle yönetimi eleştirdi.

"SAHADA, MASADA VE KASADA DİBE VURDUK"

Günebakış Gazetesi ise, “Hakemler artık Trabzonspor’la oynuyor. Yönetimin bittiğini hakemler ispatlıyor. Sahada, kasada ve masada dibe vurduk. Ne günlere kaldık. Ligin son sırasındaki Balıkesir karşısında 1 puana bile sevindik. Yönetim camia ile kavgalı, teknik adam macera arayıp Cardozo’yu kulübede oturtuyor. Hakem ise uydurma penaltı ile Trabzonspor’un sıradanlaştırıldığını belgeliyor” sözleriyle hem teknik kadroya hem de yönetime eleştiri getirdi.

Karadeniz’in Sesi Gazetesi, “Beraberliğe sevinir olduk”, Kuzey Ekspres, “1 puana çok sevindik!”, Karadeniz Gazetesi, “Ağlanacak halimize gülüyoruz.. Yanal’ın kadro fantazisi”, Son Nokta Gazetesi, “Yanal’a Oscarlık ders” başlıklarını attı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler